My favorite Christmas gifts

Kyllähän minun on täytynyt olla tänä(kin) vuonna kiltti tyttö; sain Estee Lauderin ja Cliniquen kosmetiikkaa, keittokirjoja ja romaaneja, erilaisia herkkuja yms. jouluksi.
 I must have been a good girl (also) this year... I got cookbooks, novels, Estee Lauder and Clinique cosmetics, all sorts of sweets and other goodies for Christmas.

Ihana, ihana Siippa oli ostanut ja salakuljettunut New Yorkista Suomeen kesämatkaltamme huomaamattani laadukkaan, ison Dooney & Bourken Extra Large Susanna-matkakassin. Olen havitellut isoa, laadukasta, mustaa nahkaista matkakassia, jota voi käyttää viikonloppureissuilla ja (pitkillä)lentomatkoilla isommankin käsimatkatavaran kuljettamiseen. Siippa oli tehnyt oikein onnistuneen valinnan yhdeltä suosikkimerkeistäni. Ostin saman merkin pienemmän käsilaukun kesällä, edellisellä New Yorkin matkallamme ostin seeprakuosisen laukun, jota edelleen käytän paljon.

My lovely, wonderful Husband gavew me Dooney & Bourke's Extra Large Susanna weekender. He had managed to get it home from our New York summer trip without me noticing anything. He knw I have wanted a big versativel weekender that I can use on weekend trips and also for bigger items that require hand luggage transportation.

He knows I love and still use a lot the zebra patterned bag I bought from D&B during our summer 2009 trip and found a perfect weekender from their collection.

Mariia antoi ihastuttavan ison fasettihiotun ruusukvartsiriipuksen, jonka kanssa on vasaroitupintainen hopeakruunu.

Mariia gave me lovely large faceted rose quartz pendant with a hammered sterling silver crown.

4 kommenttia :

  1. Ihanan laukun olet saanut!

    Minulle oli kaikkein parasta joulussa, kun kaikki lapset olivat kotona. Ja plussana miniäkin.
    Tiistaina keskimmäinen lähti takaisin Australiaan ja minä siitä surullisena riisuin koko kodin joulusta ja vein varastoon. Ei se kyllä hirveästi helpottanut... ja nyt vähän kaduttaa, kun on niin pimeääkin. Lumesta huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun mies osaa valita hyviä lahjoja! Tuollainen kassi on kätevä matkustellessa ja muutenkin ostoksilla kulkiessa.

    VastaaPoista
  3. Kaunis laukku ja erittäin hyvä tuollaiselle "reissulissulle"! Ihmettelen vaan miestäsi, miten on saanut ostettua sen, salakuljetettua kotiin ja vielä kätkettyäkin sen ilman huomaamista. Vai oletko vain helposti huiputettava ;)?

    VastaaPoista
  4. Ooh, mikä mies sulla! :-D
    Todella hyvin tunsi makusi ja miten onnistuikin tuon huomaamattasi tuomaan.
    Ihania lahjoja kaikki.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.