Searching for the Christmas spirit








Sateiset, pimeät päivät eivät ole siivittäneet vielä minkäänlaiseen joulun odotukseen, joten lauantaina päätin käydä fiilistelemässä Mokossa ja Home Bazaarissa joulutunnelmaa.

Molemmissa liikkeissä on vielä tänään joulumarkkinat, Home Bazaarissa on -10% kaikesta ja Mokossa kanta-asiakkaille -20% ale.

En niinkään halunnut ostaa joulutunnelmaa, kuin vähän hypistellä ja virittäytyä jouluvalmisteluihin inspiroitumalla kauniisti stailatuissa liikkeissä. Ainakin yksi itse toteutettava idea tulikin kun glögiä hörppiessä; jos Itsenäisyyspäivänä on vielä yhtä lämmintä kuin nyt, kaivan  maalta metsän reunasta minikuusen mukaan kotiin.
 
 Molemmista liikkeistä tarttui mukaan sentään jotain pientä; Mokosta pieni jouluruusu ja Home Bazaarista kynttilälasi kauniissa rasiassa.
 
Pariin muuhunkin joulutapahtumaan on tullut kutsu; Päivi pitää Monday to Sunday Home-pellavatuotteiden joulumyyjäiset "lomakodissaan" Espoossa 1.-2.12. ja Cafe Latte Spiritissä on Kartanon joulutori 1.12.
 
Weather has been so dark and rainy lately that I am not in the Christmas mood at all yet. I drove to few stores yesterday to get inspired by their Christmas styling. I bought few little items for myself and got an idea; if it is still as warm as it is now, I will dig a mini Christmas three from the ground in the country side and bring home.


4 kommenttia :

  1. Me oltiin tänään joululahjaostoksille. Oikein hyvä päivä valittiin, porukkaa oli liikkellä tosi vähän ja ihan rauhassa saimme kaupoissa pyöriä.

    Lahjojen lisäksi löysin liian paljon kaikkea kivaa myös itselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululahjat ovat aika hyvässä vaiheessa, niitä olen hankkinut vuoden varrella matkoilta ja osan jo pakannutkin. Halusin hakea lähinnä sitä jouluista fiilistä, jota ei näissä harmaissa päivissä ole ollut. Lunta kuulemma tulee ensi viikolla, ehkä sekin tuo enemmän joulun tunnetta.

      Poista
  2. Ei ole fiilis löytänyt minullekaan vielä. Mutta ehkä parempi niin, tykkään muutenkin pitää jouluajan lyhyenä, mutta ehkä sitten sitäkin intensiivisempänä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, eiköhän se joulufiilis löydy joulukuulla. Eilen tosin taas pakkailin joululahjoja, mutta siinä oli enemmänkin askartelufiilistä kuin varsinaista joulunodotusta.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.