Weekend moments



 
 
 
 
 
 


 
Loppuviikoksi lupailtiin kylmenevää ja sateitakin, mutta etelärannikolla oltiin aurinkoisissa kesätunnelmissa.

Syötiin rauhallisia aamiaisia, saateltiin Madde avioliiton satamaan kotikatsomosta käsin proseccoa ja mansikoita nauttien, käytiin ostamassa lisää kukkia parvekkeelle...

Käväisin myös tarkistamassa salaisen mansikkapaikan tilanteen. Tuhansittain kukkia, yksi pidemmälle ehtinyt raakilekin löytyi. Nyt tarvitaan vain vähän sadetta, että mansikat jaksavat kasvaa.


Kesän halvinta huvia on ajaa fillarilla keskustaaan. Onneksi pyörätie kulkee koko matkan kotitalon edestä Stockmannille!

Aurinkoista viikkoa!


p.s. jos ihmettelet mikä on kahvikuppi parvekkeen kaiteella; sehän on tietysti lintujen uima-allas. "Spa-kupit" ovat parvekkeen molemmissa etukulmissa ja silloin tällöin näemme lintujen kylpevän niissä.

Foreacst promised cooler weather and rains, but we enjoyed lovely weather in Helsinki during weekend.

We had slow, relaxing breakfasts, watched live on TV how Swedish princess Madeleine married an American businessman, we bought more flowers for balcony.

I also cheked the current status of my secret strawberry field; thousands of flowers. We now need few drops of water so flowers can turn to juicy wild strawberries.

One of the cheapest pleasures of summer is to bike to city center. We have fortunately a biking route all teh way from front of our house to heart of the city.

In case you are wondering what purpose the coffee cup has; it's a bird spa!

2 kommenttia :

  1. Niin ihania kuvia :)
    Omat basillikat kuolivat :(

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Basilika on minulla kestänyt yllättävän sitkeästi parvekkeella. "Paras" parvekekasvi on minttu, joka kasvaa ja leviää nopeasti.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.