A summer day in the city

 


 
 
 
 
 
 
 
 





 
 
 
Täydellinen kesäpäivä voisi olla vaikka tällainen; aamulla parvekkeen avoinaisesta ovesta kuuluu tinttien mekastus parveke-spassa (jostain syystä kun toinen kylpee lintujen altaaksi laitetussa kahvikupissa, toinen sirkuttaa täysillä vieressä), rauhallinen kahvihetki päivän lehden kera ja sitten fillarin selkään. Pysähdys Eirassa lempipuistossani, kiertelyä Mokossa, Fafa'sin take away-lounas ystävän kanssa Johanneksen kentän laidalla ja lopuksi kahvit Mattolaiturilla.

Vihdoinkin siis maistoin Fafa'sin kehuttuja annoksia. Eipä ole turhaan kehuttu, etenkin falafelit olivat rapeita päältä ja meheviä sisältä.


Vielä on ensi viikon loppuun lomaa jäljellä (ja kesää vielä pidempään). Tosin ensi viikolla olen työhommissa pari päivää ja lomailen vielä välissä pari päivää ennenkuin aherrus taas alkaa elokuun alkupuolella.

Recipe for aperfect vacation day in Helsinki; I wake up to the loud chirping of birds in our balcony "bird spa", then a quiet moment nursing ice coffee and morning paper. After that to city center by bike, a moment in my favorite park, some browsing and shopping in Moko, falafel lunch at Fafa's and coffee at Mattolaituri cafe by the sea.

6 kommenttia :

  1. Juurikin täydellinen kesäpäivä! Kiitos lumoavista kuvista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kesää on vielä jäljellä, voi toivottavasti nauttia monista kesäpäivistä kaupungilla.

      Poista
  2. Ihastuttavan raikasta ja houkuttelevaa, niin asusi kuin ulkokuvat! Kaupungissa voi viettää kivoja kesäpäiviä, sen kun vain valitsee, ottaa ja nauttii.

    Himoitsen tuota falafelia, mietin juuri eilen, viitsinkö ruveta itse valmistamaan. Täällä meillä sitä ei saa mistään valmiina, eikä pakaste oikein innosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseäni jännittää kiehuvan öljyn käsittely, siksi kaikki uppopaistetut syödään muualla kuin kotona.

      Poista
  3. Sama puisto on oma suosikkini myöskin, sitä reunustavat talot (katot erityisesti) ovat upeita ja vierailu paikalla on kun olisi ulkomailla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puistoa katsellessa tulee toisiaan mieleen, että olisi ulkomailla eikä lainkaan Helsingissä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.