Uutta käyttöä pizzakastikkeelle ja muita viikonloppujuttuja / New use for pizza sauce and other weekend moments

 
 
 
Perjantai-iltana Siippa teki Yale-cocktailin, sen jälkeen tein sushia. Kävin Yalen yliopistoalueella usein muinoisen au pair-vuoteni aikana, olemme jokin vuosi sitten käyneet siellä yhdessäkin.
 
Yale cocktail
 
 - 2 oz Gin
- 1 oz Dry Vermouth
- 1 tsp Blue Curacao
- 1 dash Bitters

On Friday night Husband made Yale cocktail and I made sushi.




 
 

Lauantaina vierailin Puotilassa, joka on lapsuudesta tuttua  aluetta, mummi ja ukki asuivat siellä. Kävin hetken kävelemässä tutuilla alueilla.
 
Kotimatkalla hain häränhäntiä Hakaniemen hallista. Siellä olikin suoranaista ruuhkaa.Hännät hautuivat ulkoilulenkin ajan ja pidempäänkin uudessa suosikkiastiassani, rautapadassa pakkasesta nappaamassani tomaattikastikkeessa, jota olin alun perin tehnyt pizzakastikkeeksi. Hyvä makukombo!
 
Tänään ohjelmassa on ainakin leffa The Councelor. Mitäs te olette ajatelleet tehdä tänään?
 

 Yesterday I visited an area in Eastern Helsinki, where my mothers parents lived when I was child.
 
On the way I picked up ox tails at Hakanieni food hall. I braised them in tomato sauce that I originally made for pizza sauce.
 

4 kommenttia :

  1. Sushia - mums! Itse söin sitä perjantaina ja eilen nachoja :)
    Tänään on pakko pistäytyä katsomassa joulukadun avajaisia.
    Enää kuukausi jouluun eli jopa minä aloitan kohta valmistelut....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se joulu sieltä vain tulee... Ei mahda mitään... Ensi viikolla voisi ottaa ensimmäiset koristeet esiin.

      Poista
  2. Sushit ja coctail näyttävät herkullisilta ja sitä ne varmaan olivatkin :) En ole ikinä itse tehnyt sushia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sushin valmistus kovin vaikeaa ole, vaikkei noista makirullista kaikkein kauneimpia tullutkaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.