Cocktailit Gocessa / Coctails at Goce

 




 
Indiedaysin gaalasta jatkoin kaupungin yöhön, tapasin gaalan jälkeen Siipan ja ystävämme Latvassa.  Kun mietimme, mihin jatkaisimme cocktaileille, muistelin taannoista cocktailkilpailua, jota olin tuomaroimassa. Gocen baarimestari Niko voitti kisan, joten ehdotin cocktaileja Gocessa.

Vaikka ravintola on keskustassa aivan työpaikkani lähellä, en ole koskaan ollut siellä. Parissa tilaisuudessa olen tosin ollut saman rakennuksen juhlatiloissa. Ravintolatilassa on ollut muutama muukin ravintola sitten mm. tyttökouluna ja kuvataideakatemiana toimineen rakennuksen parin vuoden takaisen remontin. Monissa suomalaisissa ja ulkolaisissa blogeissa on kuitenkin hehkutettu tyylikästä tilaa, joka kuitenkin on monelta muultakin ilmeisesti jäänyt käymättä, kun yrittäjät ovat vaihtuneet.

Siippa ja ystävämme pitivät tilaa hieman kliinisenä, minun silmääni sisustus miellytti.


Rosemary martinini oli todella maittava. Juomassa oli trendikästä bitteriä, joita cocktailkisassakin monet kilpailijat hehkuttivat.
 
Sain illan aikana kutsun Gocen terassikauden avajaisiin, kun ravintolapäälikkö päätteli minun olevan bloggaaja. Täytyy silloin ottaa tilasta kuvia päivänvalossa.


On Saturday I visited for the first time restaurant Goce in Helsinki, even thoug it's in the heart of Helsinki, the next block from my office and the space has been featured in many international interior blogs. Goce's bartender won the cocktail competition I was judging recently, so I  had high hopes for their coctail list. Their rosemary martini was excellent.

I took some potos and was asked if I write a blog. When I answered yes, I got invitation for their terrace season opening. Then I can take few more photos of the interior on day light and also taste Goce's tapas selection.


2 kommenttia :

  1. Kuvien perusteella paikka miellyttää myös minun silmääni :) Kurkkasin vielä Gocen FB sivut ja tekee kyllä mieli pistäytyä siellä joskus.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.