Prestoon tutustumassa / A Helsinki restaurant visit








 
 
Keskiviikkona olin tutustumassa Etelä-Espan ravintola Prestoon sekä Masin viinitalon tuotteisiin. Masihan on Suomessa tunnettu viineistään, mutta heillä on myös laadukkaita ruokatuotteita, joita nyt saa ostaa Prestosta.

Keväällä auennut Presto on kuulunut "tuollakin pitäisi käydä"-listalleni, mutta eipä vain ole tullut vierailtua, vaikka paljoa keskeisemmällä paikalla ei ravintola voisi Helsingissä olla.
 
Ravintola on isojen ikkunoiden läpi avautuvaa näkymää paljon suurempi, takaosassa on toisessa kerroksessa iso "lounge"; jota en ole kadulta ohi kulkiessani huomannutkaan. Viihtyisä ravintola vaikutti mukavan mutkattomalta paikalta, jonne on helppo pistäytyä vaikka töiden jälkeen antipastolle tai syömään samettista tryffelillä silattua hummeririsottoa.

Töissä oli jäänyt muutama projekti kesken, mutta toimistolle oli hyvä palata herkkuja maisteltuaan, sieluakin oli ravittu tilkalla viiniä. Hommat hoituivatkin "ruokatauon" jälkeen sutjakasti loppuun.
 
 
On Wednesday I visited restaurant  Presto in Helsinki city center. A group of bloggers and jounalists were invited to taste restaurant's antipasti, risotto and Masi wine house products. Italian Masi is known known for its wide range of wines, but they also have quality food products that are now sold in Presto.

Large but cozy restaurant is an easy place to stop after work for antipasto or their velvety truffle - lobster risotto.

1 kommentti :

  1. Olen kerran käynyt Prestossa kerran, mukava, mutkaton paikka.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.