Harmaan sävyjä * Shades of grey

 

 
 




Harmaasta on yht'äkkiä yllättäin tullut uusi lempivärini; harmaana löytyy niin neuleita, t-paitoja, kaulahuiveja, neuletakkeja, pipo, farkut... miltei mitä vaan! Suoranaista väri-ilottelua ikisuosikkiin mustaan verrattuna!

Pariisistakin ostin harmaata; veneaukkoisen puuvillaneuleen, pitkähihaisen t-paidan kotikäyttöön verkkareiden seuraksi ja "luksushupparin" Design By Loftista. Olin jo syksyllä katsonut kashmir-mohairneulehupparia, mutta silloin hinta oli liian suolainen. Nyt huppari oli kolmannessa alennuksessa ja raaskin ostaa sen.
 
Veneaukkoinen neule oli viime perjantaina heti päällä tehdessäni ensin aamulla kotona töitä ja iltapäivällä toimistolla. Vahattujen mustien farkkujen, korkeakorkoisten nilkkureiden, valkoisen pellava-kashmirhuivin ja sopivien korujen kanssa rento neule olisi ollut kelvollinen palavariinkin, joka tosin siirtyi. Messureissujen jälkeisinä perjantaina haluan aina pukeutua johonkin pehmeään ja mukavaan, kun olo on aika nuutunut lyhyiden unien, pitkien messupäivien, junamatkojen  ja "toisen työpäivän" jälkeen =sähköpostien kahlaus hotellilla ennen nukkumaan menoa.
 
 
The gray has suddenly suddenly become a new favorite color ; I have gray t-shirts, scarves, cardigans , hat, jeans ... almost anything! Colorful compared to black I wear frequently.
 
From Paris, I also bought gray; cotton boatneck knitted sweater , long-sleeved s grey t-ahirt  and a luxury hoodie" from Design By Loft. I had already in the autumn had my eye on the cashmere - mohair knitted hoodie, but then the price was too high for me. Now there was aready third discount and I could buy it. Boat neck shirt I wore already last Friday. With waxed black jeans , high heel ankle boots, white linen - cashmere scarf and jewelery it was good choice for casual Friday adn even for a meeting wiht customer.


10 kommenttia :

  1. Oijjoi, niin mun juttuja myös nää kaikki. Rakastan harmaata ja kashmiria!
    Kiva tuo eka kuva, tuli mieleen, että pitäisi enemmän omaankin blogiin laittaa noita kuvia asuista. Joskus laitoin muutaman, ja tykkään lehdissäkin näistä, joissa vaatteet ovat aseteltu alustalle, asukuvien lisäksi. Siis asut päällä lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin tuollaisiin asettelukuviin kun yhdellä merkillä oli jossain vaiheessa paljon asuja aseteltu noin.

      Poista
  2. Kiva asu! Nuo housut näyttää kyllä tosi mukavilta ja jalassa varmaan miellyttävät! Harmaa on ihana väri ja sopii moneen muuhun väriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut ovat kivat, vähän nahkamaiset pinnaltaan ja sopivasti joustavat.

      Poista
  3. Harmaa on hyvä väri ja pukee sekä vaaleaa että tummaa kantajaa. Jotenkin tuntuu, että itse kaipaan nyt juuri väriä kun kevätkin tulee mutta ihania nämä sinun harmaansävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on jo muutos "värikkäämpään" suuntaan ja nyt olen kovin ihastunut pehmeisiin harmaisiin sävyihin.

      Poista
  4. voi kun ihania harmaan sävyjä <3 tykkään todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme, että tykkäät. Harmaahan taitaa olla suosikkivärisi!

      Poista
  5. Ihania harmaita! Harmaa on upea väri, ja yhdistettävissä niin moneen!

    VastaaPoista
  6. Ehkä vähän kulunut sanonta, mutta harmaa taitaa olla uusi musta...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.