Viime viikolla Taste of Helsinki-ruokatapahtuman tämän vuoden lanseeraustilaisuudessa pääsin maistelemaan taidokkaita näytteitä tulevasta tapahtumasta. Ensin maistelimme Sinnen Haugesundin silliä, varhaisperunoita ja ruskistettua voita. Pääruokatarjonnasta pääsimme maistamaan
Matti Jämsénin friteerattua katajanmarjalla maustettua kanankoipea ja kuusenkerkkää. Loppuhuipennuksena oli Ragun lakritsivaahto-marinoitu fenkoli ja valkosuklaajäätelö-jälkiruoka.
Tänä vuonna ruokafestivaaleilla mukana ovat Helsingistä Bröd, Emo, Hoshito, Pastor, Ragu, Sinne, Bertha Tampereelta, Kaskis Turusta, Smakby Ahvenanmaalta ja kokkien maailmanmestaruuskisoissa menestyneen Matti Jämsenin pop up-ravintola. Jokainen ravintola kehittää tapahtumaan kolmen ruokalajin menun, josta annoksia voi ostaa erikseen.
Son of the punch kehittelee tilaisuutta varten valmiiksi pullotettuja artesaanicocktaileja. Valikoidut viinimaahantuojat tarjoilevat valikoimiensa parhaita viinejä ja Suomen Sommelierit ry esittelee päivittäin vaihtuvan viinilistansa pientuottajilta.
Upea tapahtuma siis tulossa!
Tapasin tilaisuudessa myös Mamagastron Marian ja Beach House Kitchenin Heli-Hannelen.
Taste of Helsinki Kansalaistorilla 11.-14.6.2015. Liput Tiketti.
Taste of Helsinki introduced last week the gourmet restaurants participating in the June food event. Restaurant are Bertha, Bröd, Emo, Hoshito, Kaskis, Pastor, Ragu, Sinne, Smakbyn ja a pop up restaurant by Matti Jämsen, who achieved Finland’s best result in Bocuse d’Or.
A select group of wine importers present a premium selection from their portfolios, while The Sommelier’s Association of Finland, present a different list of wines each day, from smaller importers and producers
Taste of Helsinki 11.-14.6. Tickets available from Tiketti.
Nam mitä herkkuja ja niin upeita kuvia olet taas ottanut <3 Ihana Beach house kitchenkin siellä. <3
VastaaPoistaMaut olivat todella upeita! Jos vaan kelit ovat kohdillaan, on todella upea tapahtuma tulossa.
Poista