Pala Italiaa Bulevardilla * A piece of Italy in Helsinki







 
Yksi loman tavoitteista on ollut käydä meille uusissa ravintoloissa ja kahviloissa Helsingissä. Olemmekin kerenneet vierailla useassa paikassa, jossa emme aiemmin ole olleet ja ulkona syötyä sekä kahviteltua on tullut enemmän kuin aikoihin. Loman aluksi kävimme Bulevardin Casa Italiassa hakemassa hieman leikkeleitä kotiin ja vilkaistuamme mitä ruokailijoilla oli lautasillaan, päätimme myöhemmin palata lounastamaan.
 
Viime perjantaina teimme pitkän lenkin kaupungilla. Yksi pysähdyspaikka oli Casa Italia, jossa joimme proseccot ja espressot sekä söimme täytetyt leivät. Kiva paikka ja rento tunnelma. Terassilla lämpimänä iltapäivänä istuskellessa ja Italian makuja maistellessa tuli fiilis kuin ei olisi Suomessa ollutkaan. Ja minä sentään kuljen Bulevardia päivittäin!
 
I don't have many plans for my vacation except to visit several places I haven't been to yet.

This far we have visited several places for the first time. At the start of my vacation we shopped for some cold cuts at Casa Italia on Bulevardi in Helsinki and returned there for lunch on Friday. While we sat on the terrace eating Italian sandwiches and sipping proesecco and espresso, it felt like we were in Helsinki at all.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.