Musaa & maistelua Hietalahden hallissa | Helsinki foodie event














We Love Helsinki ja Hietalahden hallin kauppiaat järjestävät yhdessä sarjan Musaa ja maistelua -tapahtumia. Tällä erää viimeinen on tänään. DJ soittaa tunnelmaan sopivaa musiikkia ja hallissa saa kuljeskella vaikka viinilasi kädessä! maistelemassa pikkuannoksia.

Vein viime lauantaina hieman vastahakoisen Siipan kanssani halliin, hän oli etukäteen ajatellut töniviä ihmisiä ja yhdentekevää ruokaa. Kotiin lähti tyytyväinen mies, joka piti näkemästään, kokemastaan ja maistamastaan. Kiva musiikki  svengasi suomi-iskelmien klassikoista souliin ja lattareihin, ihmiset olivat hyvällä tuulella ja ruokakin oli erinomaista. Vaikka väkeä oli paljon, jonotus ei kestänyt ylettömän kauan. Tuttuihinkin törmättiin.

Hallissa näyttää nyt olevan kaivattua elämää, Aukioloaikojakin on jatkettu, halli on ke-la auk klo 22 asti, Loistava after work-ruokapaikka monine ravintoloineen!


Seuraa Lumo Lifestyleä facebookissa ja instagramissa




Visited Music & tasting event at Hietalahti food hall last Saturday. There is one more event today for 5pm to 10pm. DJ plays Finnhits from 60's, salsa, soul, Latin hits while people wantder around the hall nibbling tasting dishes. I fyou're in the city tonight, thisis a great event to see and taste local food culture.

 

6 kommenttia :

  1. Ihanaa, että Siippa piti vaikka olikin ensin vastahakoinen :) Hietsun Halli on kiva paikka ja mukavaa, että tilaa on taas elävöitetty tällaisella tapahtumalla. Menisin ehdottomasti jos vain aikatauluni antaisi myöden....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän kuitenkin yleensä taipuu "Pikku Vaimon" tahtoon ja lähtee mukaan, kun ehdotan. Sitten meillä yleensä onkin kivaa.

      Poista
  2. Yleensä silloin on mukavinta kun tapahtumalta ei odota mitään tai odotukset ovat negatiivisia :)
    Kauppahalleissa on sitä omaa mahtavaa tunnelmaa♡
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppahalleissa todella on tunnelmaa. Matkoillakin tykkäämme käydä halleissa ja toreilla, miksei sitten täällä kotimaassakin.

      Poista
  3. Kivoja tunnelmia ja kauppahalleissa on muutenkin aina mukavaa käydä. Bongasin lusikkaleipiä, nam. Ostin niitä joulumarkkinoilta ison purkkillisen ja kaikki meni. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lusikkaleipiä emme ostaneet, mutta samalta kauppiaalta hankimme vielä leivoksen kotiin viemisiksi.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.