Tuoksuvaa luksusta arkeen | Finnish quality products




Olette varmaan törmänneet Facebookissa kehotukseen ostaa suomalaisten pientuottajien tuotteita jouluksi, ehkä myös jakaneet sitä itse. Olen kirjoittanut pienyrittäjien suosimisesta aiemminkin, mutta tässä toinenkin yritys, jonka lahjat varmasti ilahduttaisivat jouluna.

Tyylikkäät tuoksukynttilät ja raikkaat, kivasti pakatut saippuat tuovat pieniä, hetkeksi arjen yläpuolelle nostavia  hetkiä.. Raikas bergamontin tuoksahdus suihkussa tai käsiä pestessä ja pimeänä iltana pöydällä palavasta tuoksukynttilästä leviävä pehmeän aistikas santelipuun tuoksu tuovat arkeen pikku luksusta pienellä panostuksella.



https://www.osmia.fi/
Osmia on helsinkiläinen yritys, joka valmistaa Helsingin Teurastamolla tuoksuöljyjä, löylytuoksuja, shampoita, käsintehtyjä saippuoita sekä muita luonnonläheiseen ihonhoitoon ja kylpykulttuuriin liittyviä tuotteita.

Pari viikkoa sitten Sugar Helsingin showroomilla  kyselin mistä esillä olleet tyylikkään näköiset ja todella ihastuttavan tuoksuiset kynttilät ja saippuat olivat kotoisin. Ilahduin kuullessani, että ne ovat kotimaisia  ja vieläpä ihan kotikaupungissa valmistettuja. Oli vaikea valita suosikkiaan monista uniikeista tuoksuista.

Helsinkiläisenä on mukava löytää kotikaupungista aitoja, kotimaisia ja lähellä tuotettuja pienyrittäjien yksilöllisiä tuotteita. Osmian tuotteita saa paitsi verkkokaupasta, myös jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.





Tuotteet lehdistönäytteitä


Osmia is a Finnish Company producing in Helsinki Teurastamo area lovely, quality scented candles and oils, soaps and shampoos.

16 kommenttia :

  1. Kiitos kynttilä vinkistä <3
    Ihanaa tiistaita Lumo <3

    VastaaPoista
  2. Uusi tuttavuus minulle, näyttävät tyylikkäille. Pitänee siis kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia tuttavuuksia olivat minullekin. Olin yllättynyt, kun tajusin näiden olevan suomalaisia tuotteita.

      Poista
  3. Aa, tarviipas laittaa korvan taakse tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihanan tuoksuisia. Normaalisti santelipuu tuo mieleen lähinnä intialaiset suitsukkeet, mutta kynttilän tuoksu oli niin hyvä, että valitsin sen useamman tuoksun joukosta.

      Poista
  4. Hyvä vinkki! Kiitos tämän jakamisesta. Aina voi löytää jotain uutta suomalaista ja vielä pääkaupungissa tuotettua ;)

    VastaaPoista
  5. Ihastelin noita Sugarin tiloissa ja ajattelin, että siinä on jetsulleen omaan makuun ihan täydellisiä juttuja. <3 Niin kauniita ja en tiennyt, että ovat suomalaisia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä tosiaan saa sitä pikku luksusta arkeen. Kotimaisuudesta ISO plussa, kyllä meilläkin osataan.

      Poista
  6. Niin hieno lahjaidea, kynttilöitä ja saippuaa aina kuluu - eivätkä jää pölyttymään nurkkiin! Täytyypä tutustua tuotteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annan ja vastaanotankin mieluiten sellaisia lahjoja joille käyttöä. Ja plussaa tietysti siitä, jos ne vielä näyttävät tyylikkäiltä.

      Poista
  7. Kiitos vinkistä - Osmia oli minulle ihan tuntematon - vaan eipä ole enää:)
    Kotimaisia tuotteita kannattaa suosia - ja erityisesti tällaisia pieniä yrityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, kotimaiset yritykset ja niiden tuotteet kannattaa pitää etenkin näin joulun alla mielessä lahjoja miettiessä.

      Poista
  8. Nuo oli kyllä niin hurmaavia tuotteita. Ihan mahtavaa, että Suomestakin alkaa löytymään näitä kivoja pienyrityksiä, joilla on lisäksi huipputuotteita.

    Rentoa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella tykästynyt näihin, kynttilä on palanut monena iltana ja saippuapullo on jo puolillaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.