Viisi viikon varrelta

Viikon varrelta pari kosmetiikkavinkkiä, luonnon hämmästelyä ja nopea ruokaidea.


syyskuun_vogue, amerikan_vogue


En osta lehtiä enää samaan tahtiin kuin takavuosina, mutta amerikkalaisen Voguen legendaarinen syyskuun numero (joka meillä on kaupoissa vasta lokakuussa) on aina saatava. Vogueta olenkin nyt lukenut viikonlopun aikana moneen otteeseen.


japanilaiset_ripsivärit, japanilainen_kosmetiikka

Vaihdoin kuluneella viikolla kuivahtaneen ripsivärin uuteen. Aasian matkoilta olen ostanut japanilaisia Majolica Majorcan ripsivärejä, Majolica Majorca on Shiseidon halvempi sisarmerkki. Joku merkin ripsiväreistä taivuttaa, joku tuuheuttaa, joku pidentää ripiä. Kaikkia yhdistää kuitenkin se, että ne pysyvät hyvin varisematta tai leviämättä ja peseytyvät pois helposti, jopa vedellä. Inhoan leviäviä, pandasilmät tekeviä ripsivärejä, joita saa hinkata pois loputtomiin kun mikään silmämeikinpoistoaine ei tunnu tehoavan. 

Näissä japanilaisripsareissa on sama "tuubiteknologia" (ripsiväri tekee jonkinlaisen tuubin joka ripsen ympärille) kuten klassikossa, Sensain 38 C-ripsarissa, mutta nämä edulliset, n. kympin ripsivärit mielestäni hakkaavat Sensain.  Japanin reissulta ostin myös yhden Heroine-merkin ripsarin hätävaraksi kun matkalaukku oli jäänyt Helsinki-Vantaalle, mutta otin sen vasta nyt käyttöön kun Japanissa löysinkin ripsivärin käsilaukusta. Erittäin hyvä ripsiväri tämäkin, tässä voi vielä säädellä ripsivärin määrä luonnollisesta näyttävään.

Näitä kannattaa siis hankkia Aasian reissuilta.

tata_harper_master_class

tata_harper_master_class
Pääsin kuluneella viikolla arkiaamuna ennen töihin menoa kulttimainetta niitänneen yhdysvaltalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Tata Harperin masterclassille Stockmannin pressitilaisuudessa*. Tata Harperin tuotteet ovat mm. Gwyneth Palthrown suosikkeja.

Osallistujat tekivät itse itselleen luksushoidon Tata Harperin tuotteilla. Aloitimme poistamalla kaiken meikin hieromalla varovasti ravitsevalla öljypuhdistuksella. Meikki ja epäpuhtaudet poistettiin lisäksi vielä Purifying Cleanserilla . Vielä kolmas puhdistusaine täydensi ihon puhdistuksen! Regenerating Cleanser-puhdistusaine jätettiin kasvoille, sen päälle levitettiin ohut kerros Resurfacing-naamiota hetkeksi ennen puhdistusaineiden pois pesua.

Meikin poiston jälkeen iholle suihkautettiin Hydrating Floral Essenceä, joka antaa hehkua iholle. Seuraavaksi iholle levitettiin pariakin seerumia.

Aitoa timanttipölyä sisältävät! <Illuminating Moisturizer ja Illuminating Eye Cream viimeistelivät ihonhoitohetken. Molemmat kosteuttavat tuotteet imeytyivät välittömästi ihoon antaen timanttista, mutta hillittyä hehkua.

Vaikka meikkaan hyvin kevyesti ja viikonloppuisin en välttämättä meikkaa lainkaan, harvemmin menen täysin meikittä töihin. Nyt iho oli kuitenkin tämän hoitohetken jälkeen niin timanttisen hehkuva ja kosteutettu, etten tuntenut tarvetta meikata.


Tata Harperin kosmetiikkatuotteet ovat sataprosenttisen luonnollisia, ekologisia ja eettisiä, suurin osa myös vegaanisia. Sarjan kaikki tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa Vermontissa, valtaosa raaka-aineisiin käytetyistä kasveista luomuviljellään Tatan omalla tilalla.


Tata Harperin tuotteet eivät ole edullisimmasta päästä, mutta ne ovat teholtaan huippuluokkaa ja edustavat (luonnon)kosmetiikkatuotteiden eliittiä. Pullotkin ovat tyylikkäitä, joka antaa oman luksuksensa ihonhoitohetkeen. Jouluhan on pian on tulossa, näistä voisi olla myös joulun luksuslahjaksi.


*PR-tilaisuus

vuohenjuusto, vuohenjuustosalaatti, päärynäsalaatti

vuohenjuusto, vuohenjuustosalaatti, päärynäsalaatti

Viime viikolla kaitoin kvinoaa useaan ruokaan. Tällä viikolla olen tehnyt ruokia, jossa on päärynää. Klassisimpana vuohenjuusto-päärynäsalaattia, jossa oli myös paahdettuja manteleita ja pikku loraus hunajaa.

Olen koittanut viimeisiä valonsäteitä hyödyntää kuvatessa, mutta ei auta... illan pimeys tippuu yhä nopeammin. Täytyy taas vaan hyväksyä, että lamppu on pakko kaivaa esiin iltaisin kuvatesssa.

orvokki, syyskukka

Vaikka illat pimenevät ja syksy etenee, jotkut kasvit pistävä vielä hanttiin. Kotipihan orvokit kukkivat vielä täysillä ja osa ruusuistakin on vielä kukassa. Tulevalla viikollahan pitäisi olla tulossa hyvinkin lämmintä vuodenaikaan nähden, orvotkit taitavat vielä kukkia hetken.

Miten sinun viikkosi on sujunut, pidätkö pimenevistä illoista ja luetko enää perinteisiä paperilehtiä?


8 kommenttia :

  1. Luen Talo & Koti lehteä, siinä se sitten onkin :) Tänään viimeksi huomasin miten hankalaa on jo kuvata sisätiloissa, blääh!
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ennen vähintään viikottain lehtiä, tänä syksynä olen ostanut pari, kesällä taisin ostaa kaksi lehteä pitkälle lennolle ja paluumatkalle pari japanilaista lehteä. Nettisisältö on aika lailla korvannut paperilehdet paitsi Hesarin johon haluan edelleen uppoutua nimenomaan paperiversiona.

      Poista
  2. Lehtien luku on jäänyt todella vähiin tänä kesänä. Talvella luen pikkasen enemmän.

    Kauniita kuvia jälleen ja erityisesti tuo vuohenjuusto - päärynä salaatti näytti herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuuohenjuuston ja päärynän liitto onkin täydellinen!

      Poista
  3. Pimenevät illat ovat oikeastaan aika yes, eilen laitettiin takka päälle ensimmäisen kerran sitten kevään ja hups, kun se pölläytti savut sisälle. Nyt onkin sitten hiukka savuaromia ilmassa! Hesaria en koskaan tykännyt lukea diginä, joten tilaus jäi kun paperisia lukemattomina alkoi kertyä isot pinkat kotiin. Muutenkin olen stopannut kaikki lehtien tilaukset, kampaajalla käydessä ahmin sitten kaikki mahdolliset lehdet. Ulkomailla tulee ostettua paikallisia ruokalehtiä, jos kieli edes jollakin lailla ymmärrettävää. Päärynää käytin pastaan eilen, oli niin herkkua, että napsaisin nopeat ruokakuvat ja pitääkin laittaa myöhemmin tällä viikolla resepti blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päärynää pastassa - postaus täytyy ehdottomasti lukea! Kuulostaa hyvältä.

      Pimeät illat ovat ihan ok jonkin aikaa, niitä on vain vuodessa liian monta! Olen enemmän valoisten iltojen ystävä.

      Hesaria haluan edellee lukea paperiversiona, nettilukeminen on niin lyhytjännitteistä. Pidän etenkin vähän syväluotaavimmista jutuista, joita ruudulta harvemmin tulee luettua. Kirjatkin luen edelleen paperisina, äänikirjat tai digiversiot eivät ole koskaan iskeneet.

      Poista
  4. Rakastan noita Tata Harperin tuotteita. Tällä hetkellä on käytössä vartaloöljy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tata Harperin tuotteet ovat kyllä todella ylellisen tuntuisia. Sain muutamia näytepurkkeja olen käyttänyt niitä niin päivinä kun olen halunnut vähän jotain extraa aamuun.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.