Palmun alla Thaimaassa

*sisältää PR-tuotteita

Terveiset palmun alta Thaimaasta, Siaminlahden rannalta.


Thaimaa, matkailu, matkablogi


Samui,






Siippa tuli Ko Samuille jo heinäkuun alussa työreissulle, minä lensin pari päivää sitten tänne Ko Samuille kahdeksi viikoksi, jotta saamme olla yhdessäkin lomani aikana. Siippa on vielä joitain päiviä töissä, sen jälkeen lomailemme vielä viikon yhdessä täällä.


Thaimaa, ko_samui, tropiiķki


Thaimaa, ko_samui, tropiiķki
Asumme pienessä perusvarustellusssa rantahotellissa, mutta ylellisempää tunnelmaa voi helposti käydä aistimassa viereisellä kuululla Nikki Beach-resortilla.


Thaimaa, ko_samui, tropiiķki



Hänen työpäivininään rentoudun Lipa Noin rauhallisella rannalla, uin, lueskelen ja tutustun lähiympäristöön -ja nautin ihania hedelmämehuja ja smoothieita! Kun hänen työrupeamansa on ohi, vaihdamme vilkkaampaan Chawengiin saaren toiselle puolelle loppuajaksi.


Thaimaa, ko_samui, tropiiķki


Trooppisen kuumissa olosuhteissa toimivista kosmetiikkatuotteista kirjoittelin pari viikkoa sitten. Meikkaaminen tosin jäänee aika vähälle, SPF 50 aurinkosuojat ja aurinkolasit ajavat päivisin meikin asemaa.

Uusien tuotteiden kokeileminen matkalla on aina pikku riski, ne eivät aina välttämättä toimikaan toivotulla tavalla. Mukaan ottamani näytteinä saadut tuotteet ovat kuitenkin osoittautuneet toimiviksi.

Thaimaa, ko_samui, tropiiķki


Kiinteä_shampoo, hoitoainepala


Curly girl-hiuksilleni olen kokeillut täällä *Foamie -sarjan palashampoota ja -hoitoainetta. Näissä etenkin kuiville ja vaurioituneille hiuksille sopivissa tuotteissa on mm. hibiskusöljyä. Parabeenittomina, silikoonittomina ja sulfaatittomina nämä vegaaniset hiustuotteet sopivat myös curly girl -metodiin ja kiinteinä myös vain käsimatkatavaroiden kanssa matkaaville.

Kuivashampo, matkakosmetiikka


Altaalla ja rannalla olen pitänyt otsatukkaa pois silmiltä *Invisibobblen läpinäkyvillä, napakasti paikallaan pysyvillä hiusklipsuilla.

Hauska uutuus ovat kätevät, yksittäispakatut ja pehmeästi kookokselta tuoksuvat *StyleDryn kuivashampoo-puuterilaput. Näillä saa raikastettua hiuksia kivasti vaikka pitkällä lennolla. Kätevät  myös täällä hikisen kuumissa olosuhteissa ja poistamaan vähän aurinkorasvaa hiusten tyvestä hiusrajassa.




Olen tutkinut etukäteen mitä kaikkea täällä voi tehdä, mutta kuulen mielelläni lisää. Oletko ollut Koh Samuilla? Vinkkaa tekemistä ja näkemistä.

11 kommenttia :

  1. Oikein ihanaa lomaa sinulle Tuuli! Upeissa maisemissa saat lomailla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täällä ihan hienot maisemat. Ylihuomenna vaihdetaan saaren toiselle puolelle vielä vähän eri maisemiin.

      Poista
  2. Mukavaa lomaa :) Upeat maisemat näyttää siellä olevan ja kiva leopardiuikkari sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puumanainen-nimityksen uhallakin hankin nämä uudet uikkarit😉

      Poista
  3. Aah mitä lomakuvia! Ja niin kaunis kuva sinusta leouikkareissa <3
    Millainen lämpötila siellä on tähän aikaan vuodesta? Meillä kokemusta vain tammi-helmikuun ajankohdasta. Olemme olleet kerran Ko Samuilla, mutten muista juuri mitään, kun siitä on niin kauan, joten onkin kiva lukea sinun kertomuksiasi.
    Onpa hyvä idea tuo palashampoo, just matkoille! Pitääpä tsekata.
    Ihanaa lomailua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ko Samui on ilmeisesti muuttunut paljon kymmenen vuoden aikana, paljon rakennettu lomakyliä ja resorteja. Tämä ranta jolla nyt olmeme, on vielä aika rauhallinen; pari kuppilaa, yksi isompi resort ja joitain pienempiä ja ihan joutomaatakin vielä.

      Lämpötila on 30-35 C ja kosteaa. Nyt on ilmeisesti vielä sadekautta, mutta vain muutaman kerran satanut 5 min - 1 h. Yksi ravintoloitsija kertoi kevään olevan pahin, silloin on vielä kuumempaa ja kosteampaa.

      Poista
  4. Mieletöntä lomaa sulle ja toivottavasti mies tarkenee työhommissa siellä helteellä, saattaa olla aikamoista.

    Ihania kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies oli kyllä aika helpottunut kun kuvauspäivät loppuivat. Vime päivinä emme nähnet kuin illalla kun hän tuli n. klo 23 ja kaatui suihkun kautta sänkyyn noustakseen ennenkuin heräsin. Tänään heillä on enää tavaroiden pakkausta ja sitten rupeama onkin ohi ja voimme viettää yhteistä aikaa

      Poista
  5. Hyvää lomaa sinulle, Tuuli ♥ Ihan mahtavissa maisemissa saat sitä viettää. Hedelmämehut ja smoothiet kuullostavat niin ihanilta ja raikkailta hellejuomilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juomia olenkin nauttinut; mm. lime-minttusmotheita, mangomehuja, kookosvesiä, probioottista hibiskussoodaa, kotitekoista inkivääriolutta, jäälahveja ja frappeja. Sekä tietysti valtavasti vettä

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.