Tehohoitoa iholle

PR-tuotteita*

Kesällä ihosta tulee pidettyä usein aika huolettomasti huolta. Arkeen paluu saa myös terästäytymään ihonhoidossa.

Apteekeissa myytävän Lieracin Lift Ingral-sarjasta olen aiemmin kokeillut ihoa mukavasti napakoittavia tuotteita. Nyt sain testiin kaula-ja dekolteealueen tehokiinteyttäjän sekä tehoseerumin, jotka ovat olleetkin nyt päivittäisessä käytössä.

Lift Ingral -sarjaa suositellaan  naisille, jotka haluavat korjata veltostuneita piirteitään ja palauttaa kasvojensa positiivisen ilmeen. Kaula ja dekoltee ovat alueita, joiden ihon hoito on usein aika retuperällä, vaikka juuri näiden alueiden ohut iho veltostuu helposti iän karttuessa. Usein kaulan ja dekolteen alueelle sipaistaan puolihuolimattomasti voidetta jos sitä jää kasvojen levityksestä käsiin. Kuulostaako tutulta?  Olen itsekin tähän syyllistynyt, mutta iän myötä koettanut muistaa nämäkin alueet ihonhoidossa.

Lieracin suosittu Lift Integral -linja on täydentynyt kaulan ja decolteen alueelle suunnatulla geelimäisellä Lift Integral Neck & Decollete Sculpting Lift Gel-Cream-tehokiinteyttäjällä*, jota pääsin testaamaan. Tehokiinteyttäjä on kiinteyttävä ja ihoa kohottava kaulavoide aikuisen kaulan ja dekolteen iholle. Se parantaa ihon tukikudoksia ja vahvistaa ihon luonnollista kimmoisuutta. Tehokiinteyttäjä sisältää mahonki- ja purppuratulppaaniuutetta sekä hyalu-3-tiivistettä, jotka kiinteyttävät ihoa ja palauttavat sen täyteläisyyden. Lisäksi kaulavoide sisältää ihoa vahvistavia peptidejä. Täyteläinen voide tekee iholle kestävän, joustavan ja liikkuvan verkon, iholle tuleekin kivasti napakka fiilis heti. Voiteessa on hentoinen tuoksu, se tulee valkoisista kukista, marjoista ja santelipuusta.Lierac Supra Radiance Detox Serum* on ihoa heleyttävä ja ihon pikkuvirheitä korjaava seerumi, joka vähentää ihoon kertyneitä toksiineja sekä silottaa juonteita ja häivyttää ryppyjä. Jo seitsemässä päivässä tuloksia antava tehoseerumi luvataan tepsivän kun elämäntilanne vaatii vaatii veronsa. Kellepä elämänsä ruuhkavuosia elävälle vaativat elämäntilanteet eivät olisi tuttuja.

Aktiiviaineina seerumissa ovat soluja uudelleenaktivoiva valkohurtanminttu, ihon täyteläisyyden tehokkaasti palauttava ja silottava Hyalu-3-tiiviste, antioksidanttinen gojimarjauute ja mikroverenkiertoa aktivoivaa variksenmarjauute.  

Miedon tuoksuinen ja koostumukseltaan kevyt seerumi on hennon helmiäisvaaleanpunainen ja se näyttääkin raikastavan ihon sävyä välittömästi. Seerumi imeytyy nopeasti ja sopii kosteusvoiteen kanssa käytettäväksi meikin alle.Muistatko sinä hoitaa myös kaulan ja dekolteen ihoa?


2 kommenttia :

  1. Lierac on kyllä yksiä lempimerkkejä, ei käy kiistäminen. Iho rakastaa ja se tuoksumaailmakikin tuotteissa kruunaa. Ihanaa kuva Tuuli susta. <3

    Aurinkoista viikonloppua ja muistan nykyään hoitaa kaulan, mutta olisi pitänyt muistaa aikoinaankin, sillä nyt on kolme leukaa.

    VastaaPoista
  2. Lierac ei ole tuotemrerkkinä minulle tuttu mutta voisin kyllä mielelläni kokeilla heidän tuotteitaan. Moni niitä kehunut ja suositellutkin. Kaulaa ja dekolteeta kyllä hoidan siihen jo aikoinaan isoäitini patisti "ettei tule helttaa" :D

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.