Viisi viikon varrelta

Sisältää PR-tuotteita/tapahtumia*

Oi mikä ihana aurinkoinen ja lämmin viikko meillä on ollutkaan. Laskeutuminen syksyyn on helpompaa upeassa säässä.

Pariin viikkoon en ole näitä viisi viikon varrelta-postauksia tehnytkään. Nyt sitten muutama ylimääräinenkin juttu viikkojen varrelta.


latte, red-lehti, tuorepuuro

tuorepuuro, puuro, aamiainen 
En ole aikoihin ostanut lehtiä enkä leikkokukkiakaan. Viime viikonloppuna ostin vanhan suosikkini, englantilaisen Red-lehden, josta aikoinaan ostin joka ikisen numeron. Sitten lehden tyyli muuttui, enkä enää tuntenut sitä omakseni. Nyt selailin taas pitkästä aikaa lehtiä kaupassa perjantaina ja päädyin ostamaan Redin viikonloppua piristämään.  

Leikkokukissa pidän yleensä valkoisesta tai pastellin sävyistä, mutta näin elokuulla haluan aina yhden värikkään torikimppu-tyylisen puketin kotiin. Oli mukava tulla lehti ja kukkakimppu kainalossa kotiin.


Tämän viikonlopun piristys onkin vielä parempaa; sain Siipan kotiin viikonlopuksi. Hän on työkeikalla Savossa yli kuukauden ja tämä on ainoa pyrähdys kun hän tulee kotiin tässä välissä. Hänellä on ollut muutaman vuoden useampia tällaisia keikkoja, jotka vievät pois kotoa eksoottisiin ja vähemmän eksoottisiin kohteisiin viikkokausiksi.


syksy, kesä

Vaikka monet ovat puhuneet syksystä jo heinäkuun alkupuolelta alkaen, minä olen elänyt vielä kesää, ovathan säätkin olleet taas varsin kesäiset. Nyt syyskuun ensimmäisenä täytyy tietysti alkaa henkisesti valistautua viileneviin keleihin ja -kauhistus- nopeammin ja nopeammin lyheneviin päiviin!


Kevätkukat, kukkakimppu, floristi

Tällä viikolla muistin -ensimmäisen kerran! blogin synttärit. Ja hyvä kun muistin, ovathan kyseessä tasavuodet. Uskomatonta mutta totta - Lumo Lifestyle täyttää kymmenen vuotta! Enpä olisi vuonna 2009 aloittaessani arvannut, että bloggaan vielä kymmenen vuoden kuluttua - ja mitä kaikkea blogi onkaan tuonut elämääni. Klikkaa ylläolevasta lihavoidusta linkistä lukemaan tuntoja blogimatkan varrelta.


bloggaajat, nelkytplusbloggaajat



Kuva Casa Mimi

Kuten kymmentvuotispostauksessa kerroin, blogi on tuonut mukanaan ihania ihmisiä ja kohtaamisia. Viikon ilopilkkuja oli Nelkytplus-blogileidien Beach House Kitchen, Casa Mimi, Minäkö keski-ikäinen ja Kristallikimara kanssa vietetty kuvaushetki PR-toimisto Marsaanassa Diego Dalla Palman kosmetiikkatilaisuudessa*. Naurun säestyksellä otettiin lukemattomia kuvia, kunnes saatiin sellainen, jossa kaikilla oli hyvät ilmeet.


prisma_meikit, Diego_Dalla_Palma

Diego Dalla Palman* syksyn 2019 kokoelmassa on täyteläisiä sävyjä ja 70-luvun glamourfeeliksiä. Diego Dalla Palma on tunnettu kauneushoitoloissa myytävistä ammattilaiskosmetiikasta sekä Milano-linjasta, jota myydään tavarataloissa, kivijalkamyymälöissä ja lentokentällä. Syyskuussa Diego Dalla Palman tuotteita saa myös Prismoista. Prismoihin on valittu myyntiin sarjan tuotteita, joita on helppo käyttää ilman opastusta.


seerumi, öljyseerumi
 meikit, kosmetiikka

Tilaisuudesta sain testiin Diego Dalla Palman ihoa uudistavan, kiinteyttävän ja heleyttävän Gold Infusion Youth Potion-öljyseerumin*, jossa yhdistyy kolmekymmentä luonnonöljyä sekä puhdasta kultaa. Öljyseerumi uudistaa ihoa ja tekee siitä tasaisen, raikkaan ja heleän. Öljyseerumia oi käyttää päivittäin, lyhyenä tehokuurina aina tarvittaessa, tai sekoittaa kosteus- tai meikkivoiteen sekaan. Tämä tuote ja upea pullo antaa kyllä upean alun aamulle!


chez_janet, kahvila_helsinki

chez_janet, kahvila_helsinki

chez_janet, kahvila_helsinki

chez_janet, kahvila_helsinki


chez_janet, kahvila_helsinki


Bulevardilla olen kulkenut muutaman kerran pari kuukautta sitten avatun Chez Janet-herkkukaupan ohi, mutta avajaisissa tutustuin viehättävään ranskalaiseen omistajattareen Sam Dehkaliin, joka on nimennyt kahvila-herkkuliikkeen äitinsä mukaan. Pariisilaista charmia huokuva kahvila tuo leivokset Ranskasta ja myynnissä on Suomessa yksioikeudella mm. kuuluisien ranskalaisbrändien Ladureen ja Maximin lahjatavaroita.


tia_cohen, laulaja
Ihastuttava Tia Cohen lauloi tilaisuudessa, mitäpä muuta kuin ranskalaisia lauluja. Olipa hauska pikku "pariisilaishetki".

Mitä sinun viikkoosi on kuulunut?

6 kommenttia :

  1. Olipa kivoja hetkiä sinun viikossa. Niin ihana kuva sinusta muiden 40+bloggaajien kanssa. Hei, Tia Cohen on minun entinen kuorokaveri!
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, en tiennytkään, että laulat! Tia on säkenöivä eaiintyjä, hän vetäiai parit chansonit upeasti.

      Poista
  2. Oi miten hauskan kuulloinen tapahtuma.

    RED magazine OLI munkin ehdoton lemppari (tilasin sitä kotiin), mutta sitten tapahtui jotain. Ehkä pitää antaa syyskuun numerolle mahdollisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Redistä tuli välillä liian kliininen, nyt siinä oli enemmän sitä vanhaa tunnelmaa.

      Poista
  3. Oli ihanaa nähdä ja juu kuvia otettiin paljon, mutta tulihan sieltä joku osuma sentään. Diegon meikit ovat fantastisia, mutta ihonhoitotuotteet vieraampia. Mielenkiintoista on miltä tuo seerumi vaikuttaa.

    Harmittaa etten millään taipunut häiden alla Chez Janet avajaisiin, oltaisiin nähty. Aion kyllä ehdottomasti käydä tuolla nauttimassa leivoksen jos toisenkin. Tälläistä kahvilaa onkin kaivattu. Mieletön tuo Tian mekko.

    Ihanaa tätä viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chez Janetissa on ihania leivoksia, söin liian monta! Kotiin saamani leivokset säästin sentään Siipan kanssa jaettavaksi.

      Tian mekko tosiaan oli ihana ja hän on myös hyvin lahjakas esiintyjä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.