Viisi viikon varrelta

Kulunut viikko on ollut tapahtumaa täynnä; sisustusta, tähtien loistoa, ruokajuhlaa ja ulkomaanmatkakin. Sääkin vaihtui syksyiseksi viimeisten lämpimien päivien jälkeen.


Kuluneella viikolla lanseerattiin By Raili -kosmetiikkasarja aikuisille naisille, josta postasinkin jo perjantaina. Tarjolla oli kaunista jälkiruokamoussea ja ohjelmanumerona mm. Paula Koivuniemi ja Pirkko Mannola laulamassa, Aikuinen nainen oli itsestäänselvästi yksi ohjelmanumero!









Yhtenä päivänä käväisin Tallinnassa työmatkalla, ensimmäisellä laivalla lahden yli Tallinnaan ja illaksi kotiin. Edellisenä päivänä oli ollut hellettä, mutta yhdessä yössä syksy oli saapunut eteläiseen naapuriinkin. Useamman asiakkaan lisäksi kerkesin pyörähtää Telliskivellä myöhäisellä lounaallakin. Kiireissäni päädyin F-hooneelle syömään. Ruoka oli ihan ok, mutta ei ihan niin hyvää kuin muistelin. Seuraavan kerran muualle.

peggyn_pieni _punainen_keittiö

peggyn_pieni_punainen_keittiö

peggyn_pieni_punainen_keittiö

drag


Parempaa ruookaa olikin perjantaina tarjolla kun juhlittiin Peggyn pieni punainen keittiö-blogista tutun Peggy Thomasin Juhlakirjan julkaisuaa runsaan juhlapöydän ääreillä, Linnea von Kattendamin viihdyttämänä. Juhla ja ystävien tapaaminen oli ihana lopetus työviikolle. Kirjauutuus sai heti suunnittelemaan illanviettoja pimeän syksyn piristykseksi.



habitare_2019

habitare_2019

habitare_2019

habitare_2019
 Habitare on pyörinyt lukuisilla seuraamillani suomalaisilla somekanavilla. Viikolla en messuille ehtinyt, mutta eilen pääsin Habitareen itsekin (pressipassilla), tässä muutama huomio messujen annista.

Runsaat, boheemitkin kukka-asetelmat ovat edelleen in, ehkä vieläkin rönsyvämpinä. Asetelmissa on tuppsupäiisä heiniä ja jopa höyheniä. Trendikkäimmät nostavat kukkansa katosta roikkumaan.

 
  
sisustus

habitare_2019

habitare_2019

habitare_2019

Värien paluusta on olut paljon puhetta näiden messujen yhteydessä ja kyllähän Habitaressa värejä näkyi, etenkin tiilenpunaista ja petrolia oli paljon.


habitare_2019

habitare_2019

habitare_2019


Värien noususta huolimatta maanläheisiä värejä oli paljon hiekasta saven ja kiven sävyihin. Suomalaisten neutraalit suosikit taitavat aina pitää pintansa.

MItä sinun viikkoosi on kuulunut?



8 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia, tapahtumarikas ja visuaalisesti upea viikko. Omalla visiitillä monet jutut Habitaressa jäivät mieleen, kuten Wood Mindin kaunis asetelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Habitare oli ihan mielenkiintoinen, siellä näki monia erilaisia suuntauksia eri makuihin.

      Poista
  2. Kiireinen viikko takana kuten aina näin Helsinki Design Weekin ja Habitaren aikaan. Paljon tapahtumia, joihin on oman työnsä takia osallistuttava. Harmittaa kun olin ilmoittaunut Artekin kutsuvierastilaisuuteen keskiviikkoa iltana, jossa oli Anni Elifin keikka mutta jouduin kiireen takia jättämään sen viime tipassa väliin.

    Habitaressa vierähti koko keskiviikko päivä. Alkuviikosta oli vanhojen työkaverin tapaaminen, jossa taas juttua riitti kahvittelun lomassa. Torstai iltana ehdin piipahtaa Fashion Centerissa haistelamassa jo kevättuulia. Eilinen ilta vierähti iiKWeekissä Linnanmäellä ja Espoo Visual Festivalissa.

    Saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan. Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On harmi kun outuu jättämään mielenkiintoisia tapahtumia väliin. Eilen jouduin viime tinkaan päättämään, etten ehdi yhteen tapahtumaan, olisi mennyt liian tiukaksi töiden ja eilisen illallisen välissä.

      Poista
  3. Ihanasti kaikkea kivaaon mahtunut viikkoosi. Railin tilaisuuteen olisi ollut kiva päästä, sekä Peggyn kirjajulkkareihin, niissä kun oli kaikkea ihanaa selvästi.
    Oikein kivaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peggyn julkkarit olivat tihanat, se juhlapöydä Linnea von Kattendamin show sekä tietysti kirja! Railin upeiden tuotteiden julkaisussa taas oli monta spontaania esitystä, jotka saivat tunnelman kattoon!

      Poista
  4. Jihuu, että värit palaavat💚Railin juttu jäi väliin sen koulussa riehuneen vuoksi. Piti tällä viikolla kuskata perheen nuorinta, sen verran pelottava juttu oli.

    Peggyn ihanien julkkareiden aikaan oli Notre Dame. Tää on tätä.

    Ihana viikko ja yhtä kivaa tulevaa viikkoa🤗💚🤗

    VastaaPoista
  5. Mikä vauhtiviikko sinullakin, upeita tapahtumia & kohtaamisia! Tämä viikko on hieman hiljaisempi, kaikkeen ei ehdi millään... Tänään kuitenkin nähdään satokauden makujen parissa, tuskin maltan odottaa!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.