Viisi viikon varrelta

Sisältää PR-näytteitä

Marraskuu, syyskukka


Luntakin on jo sadellut, mutta marraskuu on pääosin ollut harmaa ja leuto.

En hankkinut loppusyksyksi enää kanervia tai muita kasveja parvekkeelle vaan jätin asterit "viherkasveiksi" niiden kukittua. Nyt marraskuun leutoina päivinä ne aloittavat uutta kukintakierrosta!



Vaikuttavatko teillä vuodenajat ihon vointiin ja käyttäytymiseen? Kirjoittelinkin vinkkejä talvi-ihon ja -hiusten hoitoon jo viime viikolla. Minulla etenkin sääret kuivuvat aina keskuslämmityskauden alettua. A-Derma Exomega Balm* - täyteläinen balsamivoide on helpottanut ja kosteuttanut aina näin loppusyksystä kuivuvaa ja kuivuuden myötä kutiavaa ihoani. 

A-derman tuotteet pohjautuvat Rhealba-kauraan,  ne ovat suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. Tuotteiden vaikuttavat aineet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoa turvallisesti ja hellävaraisesti. 


Essence, kosmetiikka



Leudosta säästä huolimatta pikkujoulukausi jyllää nyt kuumimillaan. Yhdessä pikkujoulutapahtumassa olen ollut ja työpaikan pikkujouluillallinenkin on varmaan tulossa taas joulun alla. Työnantaja pitää yleensä viime minuuttiin asti paikan salassa. Vuosien varrella olemme syöneet mm. Groteskissa, Gaijinissa ja Farangissa.

Essencen syyskokoelmassa on upeat sävyt pikkujoulumeikkiin. Edullinen Essence oli minulle tuttu jo ennenkuin merkki rantautui Suomeen. Saksasta ostin ensimmäiset Essencet ja Suomesta olen täydentänyt meikkipussiin mm. hyvän hinta-laatusuhteen rajauskyniä ja huulipunia.

Epic Sunset eyeshadow 01-paletissa on neljätoista näyttävää mattapintaista, hohtavaa ja metallista luomiväriä auringonlaskun väreissä sekä vaalea ja tumma mattapintainen sävy joiden avulla värejä voi pehmentää tai korostaa.


Essencen läpikuultava Crystal Power-huulipuna on hauska; se reagoi huulten yksilölliseen pH-arvoon. Huulten omasta väristä riippuen väri muuttuu levityksen jälkeen pehmeän vaaleanpunaiseksi tai fuksiaksi.


Illallinen, sisustus


Vaikken niitä pikkujouluiksi kutsukaan, perjantain illanistujaiset veljeni ja hänen vaimonsa kanssa olivat mukava päätös taas yhdelle hektiselle työviikolle. Olin miettinyt helpot tarjottavat, kattanut pöydän, Siippa oli käynyt ostoksilla ja teimme muitakin valmisteluja jo edellisenä iltana. Perjantai-iltana olikin vain vähän valmisteltavaa kotiintulon ja vieraiden saapumisen välillä.


Tuorepuuro


Viikonloppu on muuten mennyt latautuessa. Marraskuu on tosiaan niin hektinen, etten ole halunnut ladata oikein mitään ohjelmaa viikonloppuihin. Tänään heräsin puoli kymmeneltä, onnelisena siitä, että olin nukkunut miltei kymmenen tuntia. Lueskelin sängyssä pari tuntia ja söin aamiaista vasta puoliltapäivin. Viikonloput💛

Miten sinulla on viikko ja viikonloppu sujunut?

3 kommenttia :

  1. Marraskuun puoliväli selätetty, YESSS! Olin iloinnut jo etukäteen mahdollisesta auringon pilkahduksesta tänään sääkartalla, mutta jäipä vaisuksi, harmaana pysyi taivas ja sain tuskailla ruokakuvauksen kanssa, valo oli liian vähän...
    Muuten on akkuja latailtu, nukuttu pitkään, nähty ystäviä, vietetty sometonta ja somellista laatuaikaa! Mukavan tunnelmallista sunnuntaiehtoota : )

    VastaaPoista
  2. Viikko oli todella työntäyteinen, mutta viikonloppuna olen ottanut rennosti. Eilen eksyin Ikeaan ja pieniä juttuja tuli napattua sieltä keittiöön. Tänään nukuttiin puoleenpäivään asti, naapurit olivat jossain ja täällä oli ihanan hiljaista. Hyvin nukutun yön jälkeen hemmottelen perheen miehiä herkkulounaalla :)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
  3. A-derman voide ihan paras, vilpittömästi kutina lakkaa heti. Ihania essence juttuja pullollaan ja ooh tuo paljettikuosi.

    Kivat illanistujaiset teillä, niitä pitäisi jaksaa enemmänkin järjestää.

    Täällä viikonloppu oli jotenkin hiljainen. Mies oli työmatkalla Amsterdamissa, toi muuten niin oudot tuliaisetkin, tulppaaninallen ja porsliinituulimyllyn, no suklaata ja kahvipapuja myöskin, mutta sanoin, että olet tainnut olla hieman hiprakassa, kun nämä olet hankkinut. Toinen teineistä oli isosiskon luona yökylässä ja pienimmän kanssa ollaan oltu kahdestaan. Oskua olen paljon miettinyt ja katsonut Instan kohokohdista Osku videot aika moneen kertaan ja tämä viikonloppu meni monelta tapaa blogikommenttien vastaamiseen. Mutta huomenna uuteen nousuun.

    Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.