Viisi viikon varrelta

Ensimmäinen viikko kolmen viikon juhlapyhien, talviloman ja ylityövapaiden muodostaman vapaan jälkeen meni hujauksessa.



Merisavu, sumu, talvisumu

Tämän viikon tai oikeastaan jo parin kuukauden ihmettelyn aihe on ollut talven puuttuminen. Hypätäänkö tänä vuonna suoraan syksystä kevääseen vai nähdäänkö yht'äkkiä samanlaisia merisavuja kuin vuosi sitten ilman yht'äkkiä jäähdyttyä parikymmentä astetta? Kotipihalla lumikellot, helmihyasintit ja narsissit pukkaavat lehteä maasta jo täyttä häkää!



Kauravaahto





Järjestimme töissä asiakastilaisuuden keskiviikkona johon minä hoidin myös cateringin. Vakiotarjottavani ovat hummuskurkut eli kurkkuviipale jonka päälle pirsotetaan hieman hummusta ja koristeeksi jokin yrtin lehti. Uutena tein porkkanatsatsikia joka tarjottiin ruisnapin päältä sekä vadelmatartalettia, jossa pohjana toimi keksi.

Kukka kaunistaa kaiken, helpot tartaletiti syntyvät keksistä, sitruunamehulla ja tomusokerilla maustetusta (kasvis)kermavaahdosta sekä vadelmasta ja orvokinkukasta. Koska tajottavat olivat tällä kertaa gluteenittomia ja vegaanisia, valitsin aika summamutikassa Aito-kauravaahdon josta tulikin nopeasti vaahdottamalla todella tymäkkä ja hyvänmakuinen vaahto.





Veriappelsiinikausi on alkanut! Tähän aikaan vuodesta kroppa tuntuu huutavan C-vitamiinia. Ihania veriappelsiineja meilä onkin syöty nyt mm. jugurtin kanssa.



Vaihdoin edellisen meikkivoiteen loppuessa aikuiselle naiselle suunnatun  Raili Hulkkosen By Raili-sarjan Pro Glow Perfectioning Foundationiin. Olin tätä jo muutaman kerran kokeillut, mutta käytin välissä toisen meikkivoiteen loppuun. Lupauksensa mukaan tervettä hehkua antava ja ihoa kaunistava kevyt meikkivoide tasoittaa ihon sävyä luonnollisesti. Raili kertoikin sarjan lanseeraustilaisuudessa haluavansa korostaa ja kaunistaa meikillä ihoa, ei peittää sitä. Samaa tuotetta hehkutti myös Maarit omassa postauksessaan, kannattaa käydä kurkkaamassa aikuisen naisen muutkin kosmetiikkasuosikit. 


Kukaakimppu

Kukkakimppu
Kukat


En osta jouluksi suuria asetelmia, muutamalla hyasintilla ja amarylliksellä mennään, mutta tässä vaiheessa vuotta alan kaivata kevättä lupailevia kukkia kotiin. Tällä viikolla töissä meni niin pitkään, etten kotiin hankkinut vielä kukkia joita en ehdi ihailla, mutta töihin hankituista kukista nautin. 

Kuinka sinun viikkosi on sujunut? 

4 kommenttia :

  1. Veriappelsiinit kuulostavat juuri nyt hyviltä! Ihanat tarjottavat teillä on ollut. Olen itsekin käyttänyt Aito-kauravaahtoa ja se on ollut hyvä.

    Mukavaa viikkoa sinulle Tuuli :)

    VastaaPoista
  2. En olekaan kokeillut Aito-kauravaahtoa - pitääkin kokeilla ensi tilassa. Kiitos vinkistä!
    Joo, minä en kaipaa enää talvea ollenkaan, kun ei ole kerran tullut. Voisi olla järkyttävää jos nyt alkaisi tulla lunta taivaan täydeltä ja lumitöitä. Ei kiitos. Me häivytään Thaimaan suunnalle kohta, ja toivon, että päivät valkenisivat edes vähän kirkkaampina mitä nyt on ollut.
    Mulla oli kulttuuripainotteinen viikko ja kirjoitinkin siitä blogissa. Niin, ja olin mielenkiintoisessa probioottitilaisuudessa viikolla; todella tärkeää ja kiinnostavaa asiaa suoliston voinnista.
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Upean cateringin loihdit, wow! By Railin seerumi ja kosteusvoide ovat olleet testikäytössä minulla, kyllä tulee napakka iho ja meikkivoide levittyy loistavasti.Nyt toivotaan, ettei takatalvi iske ja kevät tulisi kohisten - valoa jo kivasti ja aurinkoisiakin päiviä!

    VastaaPoista
  4. Kiva ja kaunis viikko näyttää sinulla olleen. Itse olen vieläkin ihan sekaisin kaikesta lomapäivistä, reissuista ja muista ja sitten tuli vielä joku superpitkä tauti, jota en hoitanut loppuun ja nyt olenkin kolme päivää puhekiellossa ja antibiooteilla. Joten odottelen vaan, että tammikuu menee ohi, alkaa lopulta normielämä ja tulee sitä hemmetin lunta, että voi alkaa hyvällä omallatunnolla odottamaan sen sulamista... :) Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.