Lähiloma Helsingissä ja ravintolavinkki Vallilaan

Tänä kesänä lähilomaillaan, vaikka ihan kotikaupungissa.


Clarion uima-allas

Ruoholahti

Clarion helsinki
Keväällä vuosi sitten olin bloggaajien coctailkurssilla Clarion Helsingissä ja kehittämässä hotellin Sky Bariin kesäkampanjaan cocktailia. Juomani Hot Summer ylsi lopulta kesän myydyimmäksi kesäcocktailiksi. Nyt lunastettiin voittamani hotelliyöpyminen, uitiin kattoaltaassa ja sanottiin saunassa, jonka ikkunasta näki kotiin neljän kilometrin päähän ja kippisteltiin kesäpäivän kunniaksi.Ravintola Vallila

Vallila ravintola

Plein Vallila

Vallila ravintola

Suvannontie ravintola

Suvannontie ravintola

Suvannontie ravintola

Vallila ravintola

Ravintola Vallila

Ravintola vallila


Hotellilta suunnattiin Vallilaan ravintola Pleiniin, jossa mieheni saa lunastaa jo joululahjaksi lupaamani illallisen. Piti olla jossain Kalliossa ja jo aiemmin keväällä, mutta juuri nyt kesällä oli hyvä hetki ja tämä ravintola oikea valinta.


Otimme neljän ruokalajin yllätysmenut ja saimme siikaa, tomatilloa & kyssäkaalia, tartaria, sipulia & västerbotten-juustoa, nokkoslettua, cheddaria & varhaiskaaliasekä lopuksi ihana pallero jonka sisällä oli raparperia. Kaikki niin hyvää, että puhuimme jo menevämme uudestaan kunhan ravintola palaa kesälomalta elokuun alussa.Puutalot

VallilaRavintolasta kuljettiin jalkaisin Vallilan tuoksuvia jasmikkeita tuoksutellen ja vaaleanpunaiseksi värjäytyneitä korkeita kumpupilviä ihaillen takaisin Jätkäsaareen. Koska kyseessä oli todellinen lähiloma, kävelimme aamulla neljän kilometrin matkan hotellilta takaisin kotiin.

Oletko sinä tehnyt kesäreissuja, vaikka päivämatkaa omassa kotikaupungissa tänä kesänä?

6 kommenttia :

 1. Vielä ei olla kesäreissuja tehty pahemmin, muutama pieni lyhyt lähialueen reissu, mutta suunnitelmallisesti sellaisia ei ole vielä tehtynä. Niiden aika on ensi viikon jälkeen kun loma alkaa koko perheellä, niin että saa rauhassa mennä ja miettiä ilman että takaraivossa kolkuttaa ylipitkät päivät

  VastaaPoista
 2. Rantareissu tehtiin tyttären kodin lähelle tuossa yhtenä päivänä. Tiistaina pitäisi Helsinkiin saada itsensä raahattua :) Lähilomailu on ihan parasta kun pääsee sitten helpolla omaan kotiinkin. Siis aivan ihanat kuvat täällä taas <3
  Kaunista iltaa sinulle Tuuli!

  VastaaPoista
 3. Muutamia päiväreissuja tein jo alkukesästä mutta nyt odotellaan, että kesäloma alkaa kahden viikon kuluttua. Lähilomailua ja ehkä parinsadan kilometrin säteellä olen ajatellut liikkua. Katsotaan nyt mihin sitä kesälomalla päädytään kun se alkaa. Ihanan näköinen paikka tuo Plein.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ❤ Viihtyisän ja herkullisen näköistä! Olimme viikon Levillä ja kävin risteilyllä Tallinnassa. Lähireissuja tehdään kuukausittain muutoinkin, kun reissaaminen on kivaa ja samalla tytär ajoharjoittelee. Kaikilla reissuilla ollaan huomioitu ohjeistukset koronan suhteen. Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tosi viehättävän näköisiä paikkoja. Täältä Ahvenanmaalta ei kovin kauas pääse ellei matkusta laivalla tai lentokoneella, joten näinä aikoina ollaan matkusteltu lähinnä kodin ja mökin väliä, eli n. 15km suuntaansa. Saman verran on kotoa matkaa Maarianhaminaan jossa myös silloin tällöin pyörähdetään. Voishan sitä joskus mennä sinne vaikka hotelliin yöpymään. Se olisi todellista lähimatkailua eli hemestrailua.

  VastaaPoista
 6. Ihana lähilomailu ja mitkä herkut. Kanavasta tuli Ruoholahtea ikävä vaikka talvella siellä meni kyllä aina nuttura sekaisin metroasemalle kävellessä. Nyt ei ole enää siteitä Ruoholahteen, kun mummiakaan ei enää ole. Ehkä pitää tehdä lähimatkailu joskus taas sinne.

  Kyllä Porvoo päiviä tulee vietettyä, mutta lähinnä, kun joku tulee käymään. Stadi taas on kuin kotiin tulisi, mutta josko tulisi stadiin Runebergilla ja takaisin, tämä on mietteissä.

  Ihanaa viikonloppua Tuuli. <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.