Viisi viikon varrelta

Sisältää saatuja PR-tuotteita*


Alle kolme viikkoa jouluun. Säätkin ovat olleet talviset, lämpötilojen puolesta vähän liiankin talviset jos minulta kysytään.


Auringonlasku

Merisavu

Merisavu


Merisavut ovat kyllä kauniita, kun ilmaa lämpimämpi meri höyryää pakkassäässä kauniisti.


Tallink joulupöytä

Tallink shoppailuristeily



Tämä viikko on ollut "pikkujouluviikko", vaikken mihinkään isoihin, vilkkaisiin pikkujouluihin ole osallistunutkaan. 

Keskiviikkona olin Tallinkin pienen porukan pressimatkalla Megastarilla, jolla voi tehdä pienen jouluristeilyn vaikka arki-iltana; syödä joulupöydästä, shoppailla ja seurustella ystävien kanssa. Lähtö Helsingistä klo 16.30 ja paluu klo 21.30 käymättä maissa. Laivalla on rauhallista, kaupassa on joulutuotteita ja tarjouksia, buffetpöytä notkuu jouluisista herkuista.


Shinobi Helsinki



Perjantaina käytiin miehen kanssa japanilaistyylisessä izakaya-ravintola Shinobissa illallisella muistelemassa Japanin-matkoja, joissa nämä juotavaa ja pieniä annoksia tarjoavat izakaya-kansanravintolat olivat suosikkejamme. Koronapassia ja henkilällisyystodistusta kysyttiin, kuten pitikin. Näppärästihän passin näyttäminen kävi kun olin tallentanut sen puhelimen etusivulle.

Milloinkohan taas pääsisi Japaniin? Kun tilanne tuntuu vaihtelevan, ovat matkahaaveet takia-alalla. Toki toivon taas pääseväni reissaamaan vielä tulevaisuudessakin.


Samppanjatasting

Samppanjatasting

Eilen kokoonnuimme parin ystäväpariskunnan kesken samppanjamaisteluun. Hauska illanviettoideapienten herkkupalojen ja kuplivan kera oli ihana pienen joukon "pikkujoulu". Isäntäväki oli hankkinut Duval-Laroyn samppanjatalon "vaatimattoman" kuuden pullon sokkona maisteltavan samppanjapaketin, jossa samppanjan tiedot avaava koodinumero oli piilotettu irrotettavien etikettien alle. Voittaja selvisi selvästi, muista käytiin vilkasta keskustelua.

Joulutunnelmissa


Joulukuun kierrähdettyä käyntiin olen viimein antautunut joulufiiliksillä. Ikkunassa on joulutähti, maljakossa ja ruukuissa amaryllisiksia ja muutama lahja on hankittuna, vaikka pääosin pidättäydymme lahjojen antamisesta tai annamme aineettomia lahjoja.

By Raili Gift Set


Lahjoissa kannattaakin keskittyä muutamaan laadukkaaseen, harkittuun lahjaan. 


By Railin lahjapaketissa* on kaksi aikuisen ihon tuotetta. Pro Lift Serum on must have -tehotuote, joka tekee ihosta kimmoisan ja heleän. Pro Lift -seerumi sisältää ihoa kiinteyttäviä aminohappoja ja peptidejä sekä kirkastavia vitamiineja yhdistettynä tehokkaasti kosteuttavaan ja ihoa täyteläistävään hyaluronihappoon. 

Pro Lift Face Cream -kasvovoide suojaa ja vahvistaa aikuista ihoankosteuttaen syvältä. Ubikinoni elvyttää ja heleyttää ihoa ja jojoba- ja persikkaöljy tuovat aikuisen naisen iholle tärkeitä omega 3 -rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Voide kosteuttaa ihoa syvältä ja tekee ihosta kimmoisan pehmeän. 


Joko olet joulufiiliksissä, oletko ränä vuonna viettänyt minkäänlaisia pikkujouluja? 




6 kommenttia :

  1. Kiinnostavia tuotteita ja houkuttelevia ruoka-annoksia! Pikkujoulut ovat vielä edessä päin. Jouluun valmistautuminen on aloitettu piparkakuilla, joulutortuilla ja kausivalojen laittamisella. Tänään käytiin joulumyyjäisissä ja huomenna käydään aamusta toisessa joulumyyjäisissä. Joulukuu on tosi kiva kuukausi <3

    VastaaPoista
  2. Olen täällä jo ihan joulufiiliksissä. Vaikka en itse vietäkään joulua, on aivan ihanaa keksiä jouluyllätyksiä muille.
    Pikkujoulut työporukan kanssa oli nyt lauantaina ja oli ihan hurjan hauskaa. Tanssin niin paljon, että jalat oli sunnuntaina ihan poikki :)
    Ihanaa itsenäisyyspäivää sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tänä vuonna ole firman pikkujouluja. Olen tehnyt pääosan vuodesta työnantajan kanssa kaksistaan pienen "yritysryppään" eri yritysten töitä ja käyttämämme kesälomasijainenkin lähti nyt muihin töihin. Parin työtutun kanssa pidetään ehkä muutaman hengen glögitilaisuus vielä joku ilta enenn joulua, mutta siinä se onkin tältä vuodelta.

      Poista
  3. By Railin Pro Lift Face Cream on ihan mun suosikki, todellakin ravitsee kunnolla kuivaa talvi-ihoa! Ihanaa itsenäisyyspäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana voide tosiaan ja samoin sarjan muut tuotteet. Tämä paketti lähtee anopille joululahjaksi.

      Poista
  4. Ihania talvikuvia! Meillä oli tarkoitus myös lähteä noihin samoihin maisemiin kävelemään mutta tämä pakkanen tuntuu olevan Mimmille vähän liikaa. Sain vasta eilen ostettu koiruudelle oman talvipompan kun Minnieltä jääneet ovat liian suuria. Heillä on aika paljon nimittäin kokoeroa :)

    Meillä oli perjantaina firman pikkujoulut, jossa olisi ollut aluksi shampanjatasting St. Georg hotellissa ja sen jälkeen illallinen Alexanderplatzissa. Jätin menemättä tässä koronatilanteessa suosiolla.

    By Raili tuotteet eivät ole minulle tuttuja mutta moni tuttuni on niitä kehunut joten täytyy varmaan kokeilla.

    Eilen oli tarkoitus perinteisesti itsenäisyyspäivän kunniaksi leipoa piparit mutta en ehtinyt kun tuli kaikkea muuta puuhaa. Mimmi myös pitää huolen siitä ettei aika käy pitkäksi :D Pitää leikkiä ja heittää Ikea Råttan hahmoja, käydä lenkeillä ja rapsutella masun alta.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.