Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja PR-tuotteita*

Tammikuu jä selän taa, ollaan jo helmikuussa, kevättä kohden menossa! Tässä vuoden ensimmäinen katsaus nyt mielenpäällä oleviin asioihin.

Sitrushedelmät


Sitrushedelmien kausi on nyt. Veriappelsiinit, mandariinit, satsumat, klementiini... kaikki oranssi kiinnostaa nyt! Veriappelsiinit ovat trendanneet jälleen vahvasti tammikuussa, mutta meillä syötiin tammmikuussa eniten Lidlin parin kilon laatikoissa myytäviä klementiinejä, jotka ovat todella mehukkaita ja makeita. Sitruskausi jatkuu vahvana koko sesongin, nyt kroppa tuntuu huutavan hedelmistä saatavaa C-vitamiinia.


Nonna Sofia Porvoo italialaiset herkut
Porvoolaisen Trattoria Nonna Sophian delistä löytyy ihania italilaisia herkkuja. Calabrialaisen Pastificio Gioian bergamotilla maustettu pasta* on maultaan hienostuneen hennosti sitruksinen, pugliallaisen Frisinion No 1 -oliiviöljyssä* on vihreää hedelmäisyyttä.

Täydellisen vanhan roosan metsästys

Vaikka itse etenkin talvella pukeudun lähinnä vain mustaan, olen kuitenkin päivittäin töissä värien ympäröimänä. Kahviakin voi kulua, kun koetan koota värivalikoimaa ja valita vaikka sen täydellisen vanhan roosan tai beigen sävyn.


By Raili meikkiuutuudet 2023




Suomen tunnetuin meikkitaiteilija, kosmetologi Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle. Työssään hän korostaa erityisesti ihon tervettä hehkua. Suomalaisessa By Raili-sarjassa* on nyt entistä enemmän aikuiselle iholle räätälöidyn meikkituotettiat ihonhoitotuotteiden lisäksi. Aiempien meikkituotteiden seuraksi on nyt tullut mattaluomivärejä ja voideposkipunia. Luomivärit levittyvät hyvin ja pysyvät koko päivän ainakin pohjustettuna. Minulla on helposti rasvoittuvat luomet, pohjustan ne aina luomivärinpohjustustuotteella ennen luomiväriä. Pro glo-luomivärinappi* sävy Sand on hyvä mattainen, nutrian sävy. Poskipunat*ovat kevyitä ja ohuesti levittyviä, mutta niissä hyvin pigmenttiä. Mustan rajausvärin lisäksi sarjaan on tullut ruskea geelirajauskynä*, joka levittyy helposti ja pysyy hyvin.

  
Laventeli-sitrusposset

Sitrusposset on jälkiruoan, jonka usein teen kun tulee vieraita ja jälkiruoan pitää valmistua nopeasti ja helposti. Jouduin lauantaina käymään pari tuntia töissä ja iltapäivällä oli tulossa ystäviä syömään. Onneksi olin jo aiemmin päättänyt tehdä veriappelsiinipossetia jälkiruoaksi. Pyöräytin possetit aamulla jätin viilenemään ja hyytymään. Linkin reseptin sitruuunamehun voi korvata veriappelsiinimehulla (tai puolet sitruunaa/puolet veriappelsiinia) ja laventelinkin voi halutessaan jättää pois.


Mikä sinun lempijälkiruokasi sitrushedelmistä? Oletko kokeillut joitain uusia meikkejä?



3 kommenttia :

  1. Lemppareita on sitruunainen juustokakku tai sitruunpiiras. Rachid tykkäsin kun lisäsin appelsiinimehua ja kuorta kuivakakkutaikinan sekaan, joten se oli onnistunut kokeilu myös :)
    Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitruunapiirasta pitäisikin tehdä, rakastan kaikkea sitruunasta 🍋

      Poista
  2. Tämä sun sitruunaposse näyttää jumalaiselta ja toi kuppi. Railin punat ja poskipunat kiinnostaa, pitää testata niitä pian. Niin ihanat värit tuossa appelsiinit ja lautanen kuvassa.

    Sydämellistä ystävänpäiväviikkoa Tuuli ystäväin. <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.