Think pink!

October is the international breast cancer awarness month and today is the "dress in pink" day in Finland. I fully support this good cause. I am wearing some pinkish make up and have a pink scarf around my neck today.

Are you wearing pink today?

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpäkuukausija tänään on Suomessa "pukeudu pinkkiin"-päivä. Kannatan tietoisuuden lisäämistä rintasyövän torjumisesta ja niinpä sipaisin luomiin ja huuliin tänään hieman vaaleanpunaista ja kietaisin kaulaani vaaleanpunaisen huivin.

Mitä vaaleanpunaista sinulla on ylläsi tänään?

Acknowledgments and a prize

Sometimes I wonder why I write this blog...Mostly for my own delight, it's a way to make me pay attention to positive matters in my life. I have noted that some of my postings and pictures have inspired also others. I't doesn't harm either if I have been able to make someone else happy for a moment... I have decided to concentrate on positive matters, which of course doesn't mean my life is going just swell all the time....

Blogging is also a way to connect and make friends with people around the world.

My blog has been introduced few times in other blogs; first lovely La Dolfina in California wrote how blogging enables friendships that could have never been possible at any other time in history until now, then I made friends with Swedish Nomad Charlotta in Sydney. She made me a shopping/sightseeing guide for her favorite parts of Sydney and we also eventually met in Sydney.

The latest acknowledgement was from Eija in Finnish culture blog Viides rooli, who told she has fallen for my and few other blogs.

Last week I evenwon a prize from Scandinavian Chic giveaway, an enamel house number of my choice. A perfect prize for a gal who loves enamel signs! Will introduce the house numben when I have received it.

Thank you friends for reading, welcome back again and feel free to leave your comments and suggestions how to improve my blog. All suggestions are welcome.

Joskus ihmettelen, miksi kirjoitan tätä blogia ... 

Pääasiassa tämä on päiväkirjaa itselleni sekä keino etsiä ja tallentaa positiivia asioita elämästäni. Eikä haittaa vaikka toisetkin löytävät iloa ja inspiraatiota kirjoituksistani ja kuvistani... Alusta alkaen päätin kirjoittaa pääasiassa vain positiivisista asioista blogissani, mikä ei tietenkään tarkoita, että elämässäni kaikki menisi aina loistavasti..

Bloggaaminen on myös mahdollistanut mielenkiintoisiin ihmisiin ja heidän elämäänsä tutustumisen ja jopa ystävystymisen.

 Blogini on esitelty muutamia kertoja toisissa blogeissa. Ensin viehättävä La Dolfina Kaliforniassa kirjoitti miten bloggaaminen mahdollistaa ystävyyssuhteita, jotka eivät olisi aiemmin olleet mahdollisia esitellen minut esimerkkinä. Sitten ystävystyin ruotsalaisen Sydneyssa asuvan "nomadin" Charlotan kanssa. Hän teki minulle ostos/nähtävyysoppaan blogissaan suosikkialueilleen  Sydneyssä, lopulta myös tapasimme Australiassa.
 
Tuorein tunnustus on Eijalta kulttuuriblogi Viidennessä roolissa, hän kertoi ihastuneensa minun ja muutaman muunkin blogin
antiin ikihyväksi.


Voitin äskettäin jopa ensimmäisen palkintoni toisesta blogista. Scandinavian Chicin arvonnassa pääsi myös esittelemään blogiaan. Palkintona oli valinnainen
emaloitu talon/asunnon numero. Täydellinen palkinto minulle, joka rakastan emalikylttejä. Esittelen palkinnon, kunhan se saapuu.



Kiitos ystävät blogini lukemisesta, tervetuloa takaisin uudestaankin. Luen mielelläni viestejänne ja ehdotuksianne siitä mitä haluaisitte lukea tai kuinka voisin kehittää blogiani.

Juicy ribs with pears and red onions



An easy marinade for ribs is to mix soy sauce, dijon mustard, orange marmalade and black pepper. Marinate overnight. Cook in oven with red onions and pear slices in 150 C for 1½ h, add 1 dl water in the pan, paste few times during cooking. 

Husband bought ribs from Hakaniemi market hall, they were perfectly juicy without extra fat. Marinade gave them that just perfect sour-sweet-salty flavour.

Helppo marinadi kylkiriville; soijaa, dijon-sinappia, appelsiniimarmeladia sekä mustapippuria. Marinoi seoksessa yön yli, paista punasipulien ja päärynälohkojen kanssa uunissa 150 C noin 1½ h. Lisää vuokaan n. desi vettä ja valelele paiston aikana pari kertaa

Siippa oli ostanut kylkirivit Hakaniemen hallista, ne olivat meheviä, mutta eivät liian rasvaisia. Marinadi antoi niihin juuri sopivan makean-happaman-suolaisen säväyksen.