Sisältää saatuja PR-tuotteita/HK
Vohvelit erilaisina versioina ovat noussee hitiksi viime aikoina. Vohveleita voi tehdä myös valmiista croisanttaikinasta -sellaisesta, joka löytyy kaupan kylmäkaapista säilyketölkissä. Taikina on valmiiksi kaulittuna ja siististi rullattuna, se ei vaadi muuta kuin sopiviksi paloiksi leikkaamisen ja vohveliraudassa paistamisen. Leikasin taikinan neliöiksi ja nipistelin hieman taikinassa valmiina olevia "saumoja" kiinni. Täytin croissantit kinkku-brie -täytteellä ja taittelin taikinan "taskuiksi" ja paistoin vohveliraudalla.
Kinkku-camembert-täytteiset croissantvohvelit
1 prk croissant-taikinaa
6 viipaletta brietä tai muuta juustoa
3 viipaletta HK Aito savusauna savufilee*-leikkelettä kuutioituna
2 tl ruohosipulisilppua
mustapippuria
Avaa croissant-taikinapurkki. Leikkaa taikina kuudeksi neliön muotoiseksi palaksi. Nipistele taikinassa valmiina olevat "saumat kiinni. joka taikinapalan toiseen reunaan juustoviipale ja lusikallinen kinkkukuutioita. Ripottele päälle ruohosipulia ja rouhi mustapippuria.
Taita croissant-taikina taskuksi, niistä reunat hyvin kiinni. Äla täytä liika, jotta saat reunat suljettua.
Paista vohveliraudalla n. 5 minuuttia. Tarjoile turkkilaisen jugurtin ja kinkkukuutioiden kanssa.
Katso myös croissantvohvelit mädin ja turkkilaisen jugurtin kanssa
Oletko sinä hurahtanut vohveleihin?