Summer - here at last!


Remember how I eagerdly waited apple trees to bloom! Now the apple trees lining my street are just starting to bloom, yesterday was a hot day; 25 C in Helsinki. Summer is finally here!!! (And today is a holiday and day off...)

Muistatteko kun kiihkeästi odottelin kotikatuni omenapuiden kukkimista. Nyt puut vihdoin ovat nupullaan ja osa kukista on jo auennut. Olin suorastaan lapsellisen onnellinen kun kiertelin tiistai-iltana kuvailemassa... Vihdoin kesä on saapunut; on lämmintä ja vielä vapaapäivä!

4 kommenttia :

  1. Kukkivat omenapuut ovat yksi lempinäyistäni. Ihania kuvia. Mukavaa vapaata!

    VastaaPoista
  2. Eiks oo ihanaa ja vielä kerran ihanaa. Omppu ja kirsikka ja koristepuut on niin mahtavia kun ne kukkii, harmittavan lyhytaikaisia kyllä. Nautiskele ylimääräisestä vapaasta mie lähden kohta töihin. Mun on pitänyt jo jokusen kertaa katsoa netistä miksi tämä on pyhä ja en vieläkä tajuu miksi 40 päivää taivaaseenastumisen muistoksi siis Jessen, miksei myös 50 ja 100?!?! No ihan sama tuplaliksa kelpaa aina:)

    VastaaPoista
  3. Ihana suomalais-japanilainen fiilis hienoissa kuvissasi! Toivotaan, että tulee hyvä omppuvuosi, koska myös silloin puut ovat niin kauniita. Hyvää pyhää! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.