Kannattavilla keittiötarvikeostoksilla / Shopping for new kitchen utensils

Olen monista blogeista lukenut Ostohyvitys-sivustosta, mutta en ollut tutustunut siihen tarkemmin.

Sain äskettäin kuitenkin tarjouksen yhteistyön merkeissä tutustua sivustoon ja tarjota teille lukijoille aloitusbonuksen Ostohyvitykseen.
 
Kirjautumalla Ostohyvityksen sivuille tästä linkistä te lukijat saatte kaupan päälle 5€ alkubonuksen koodilla LUMOLIFESTYLE. Alkubonus kirjautuu kaikille kampanjasivulta liittyville uusille käyttäjille automaattisesti.
 
 Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen "Cashback"-sivusto. Ostoksista saa siis hyvityksen silkkana rahana. Ostaessani Ostohyvitys-sivuston kautta nettikaupoissa saat osan ostoksesi summasta takaisin, parhaimmillaan jopa toistakymmentä prosenttia ostoksen loppusummasta. Kun maksettavia tapahtumia on tilitysrajan verran, voit pyytää hyvityksen maksua pankkitilillesi.

Olin etukäteen ajatellut, että Ostohyvityksen sivuilla olisi lähinnä ulkomaisia vaatteita myyviä nettikauppoja, mutta joukossa on myös suomalaisia toimijoita ja paljon muutakin kuin vaatteita (vaikka niitäkin siis löytyy).

Sivustolta löytyy tällä hetkellä yli neljäsataa nettikauppaa joista voit saada ostohyvitystä.
Ostohyvitys on kaupoittain vaihteleva prosenttiosuus, jonka saat tekemästäsi ostoksesta. Hyvityksen suuruus ilmoitetaan jo ennen kuin siirryt sivuille.

Sivujen kautta ostettaessa hyvitystä saa jopa Grouponin tarjoushinnoista. Olen aiemmin ostanut Grouponilta mm. ravintolaillallisia ja kasvohoitoja, jatkossa voin napsia niistä vielä bonuksia.

Myös esim. Unicefin ja Kirkon ulkomaanavun kuukausilahjoittajat saavat ostohyvitystä eli myös hyväntekeväisyys kartuttaa bonuksia.

Sivustolle rekisteröityminen ja sen käyttäminen on yksinkertaista ja tietysti ilmaista.

Muutama asia on hyvä muistaa ennen ostoksille siirtymistä.
Ennen ostoksia tulee sulkea kaikki muut välilehdet. Tämä on tärkeää, koska muuten ostohyvityksesi saattaa päätyä jollekin toiselle sivustolle. Alennuskoodien käyttö ei ole suositeltavaa, saattaa estää bonuksen kirjautumisen, ellei koodi ole Ostohyvityksen sivuilta. 

Meillä iso teflonkattila ja vanha veitsisetti alkoivat vedellä  viimeisiään ja olimme jo puhuneet niiden uusimisesta jo aiemmin. Etsinkin siis ostohyvityksen sivuilta keittiötarvikemyyjiä hakusanalla "keittiö". Pari osumaa löytyi, tarpeitani vastasi parhaiten suomalainen Kokkiman.


This posting is made in collaboration with Finnish cash back service Ostohyvitys. If you want any additional info, pls ask me.

Jamie Oliver 5-osainen veitsitukki, musta
Veitsisarjaksi valitsin Jamie Oliverin veitsitukin veitsineen.

Hackman Aina Kattila 5,0 l
Tilasin myös Hackmannin viisilitraisen Aina-kattilan.

Sagaform kiikkuslasi (6 kpl)
 Näitä Sagaformin laseja olen jo aiemmin harkinnut muutamaan kertaankin, mutta en ole nähnyt niitä enää missään. Tilasin siis veikeästi kiikkuvia laseja vielä kuuden lasin setin. Juomalaseja on hajonnut viime aikoina, joten nämäkin tulivat tarpeeseen ja lasin keikkuen pystyssä pysyvä muoto voi olla kätevä vaikka kesällä ulkona syödessä.
 
Tuotteiden loppusumma oli 153,70€, kuljetus oli ilmainen. Näistä ostoksista sain hyvitystä 6,15€. Tulen  jatkossakin tekemään Ostohyvityksen kautta tilauksia tuotteista tai palveluista, joita hankkisin joka tapauksessa muutenkin, mutta nyt saan vielä rahaakin takaisin ostoksistani.
 
Seuraavaksi vuorossa ovatkin varmaan hotellivaraukset, kunhan pääsemme pidemmälle kesälomamatkan suunnittelussa. Monet tunnetut hotellivaraussivustot tarjoavat myös ostohyvitystä.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.