Esikatsaus Taste of Helsinki 2018-tapahtumaan

Yhteistyö Taste of Helsinki

Olen yksi Taste of Helsinki 2018-tapahtumaan valituista ambassadoreista eli ruokalähettiläistä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 14.–17. kesäkuuta 2018 Töölönlahden puistossa, Finlandia-talon takana.

Osallistun tapahtumaan neljättä kertaa ja se onkin muodostunut alkukesän odotetuimmaksi tapahtumaksi. Taste of Helsingin viehätys on paitsi tietenkin upeassa ruoassa ja viinissä, myös positiivisessa tunnelmassa. Fiilis on aina aurinkoinen, olipa sää mikä tahansa. Ruokakateudestakaan ei tarvitse kärsiä, sillä sopuhinnalla voi maistella useamman annoksen ja suosikkinsa vaikka toistamiseen.

Taste of Helsinkiin osallistuvat ravintolat julkistettiin eilen ravintola Chapterissa, joka on yksi tapahtumaan osallistuvista ravintoloista. Kaikki ovat Ragua lukuunottamatta uusina tapahtumassa.

Ravintolat Helsingistä:
Vierailevat ravintolat Rovaniemeltä ja Ruotsista
Sky
Taste of Helsinki 2018, Chapter Helsinki

Taste of Helsinki 2018, Chapter Helsinki

Taste of Helsinki 2018, Chapter Helsinki

Taste of Helsinki 2018, Chapter Helsinki, turska
Julkaisutilaisuudessa maisteltiin Chapterin selleriä ja seljankukkaa sekä vaellusturskaa. Turska tuntuukin olevan nyt trendissä.Taste of Helsinki 2018, Laurent Perrier, samppanja, champagne

Tapahtuman perinteiset maksuvälineet, "markat", ovat nyt jääneet historiaan. Tilalle tulevat ladattavat maksukortit. Tapahtuman samppanja on perheomisteinen samppanjatalo Laurent-Perrier. Taste Of Helsingissä  on tänäkin vuonna Chef’s Secrets -teltan kokkaussessiot, joissa on mahdollisuus itse päästä valmistamaan ruokaa Electrolux kodinkoneilla Suomen Kokkimaajoukkueen opastamana. Kokkailu on aina ollut hauskaa. Välillä olen kokannut Siipan kanssa parina, joskus myös jonkun aivan tuikituntemattoman kanssa tiiminä.

Early bird-liput  tulivat myyntiin tänä aamuna Taste of Helsingin mobiiliapplikaatiossa. 

Kaikki viimeistään 20.4. lippunsa ostaneet osallistuvat Golden Ticket -lippupaketin arvontaan. Palkintoja on jaossa neljä kappaletta. Lippupaketti sisältää kahden hengen sisäänpääsyn festivaaleille sekä 150 €:lla ladatun Taste-maksukortin ja pullon Laurent-Perrier La Cuvée-samppanjaa.


Tulen postailemaan tapahtumasta lisää muutaman kerran kevän ja kesän aikana. Kannattaa seurata, arvon myöhemmin pääsylippuja tapahtumaan.

10 kommenttia :

 1. Minuu ihan hävettää myöntää, että en ole vielä kertaakaa osallistunut tähän tapahtumaan. Olisi varmasti kokemisen arvoinen ja takuuvarmasti herkullinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta korjaat tilanteen tänä vuonna!

   Poista
 2. Voi vitsit, miten äitini ja isäpuoleni viime vuonna tykkäsivät tästä tapahtumasta. Pitääkin osallistua sitten arvontaan, että jos onni suosisi ja he pääsisivät taas tuonne herkkuja maistelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumassa on tosi kiva fiilis, tykkään siitä erityisesti. Jopa festareita inhoava Siippa tykkää tapahtumasta.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen tapahtuma. Kurkkasin juuri kalenteriin ja sopivasti ihan vapaa golfkilpailuista. Täytyypä jutella murun kanssa, jos lähdettäisiin vaikkapa isolle kirkolle tuona viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa toki, Taste of Helsinki on herkullinen ja hauska tapahtuma

   Poista
 4. Vaikka sitä odotti, että näkisi listalla niitä viime vuosien omia suosikkiravintoloita, niin olipa kiva nähdä ihan upo uusi ravintolakattaus ja täysin uudet ravintolat tänä vuonna. Kiva, että paikkain muuttuu, uskon että tänä vuonan tulen paikalle useampana päivänä : ) Tuo pehmoinen ja maukas turska kastikkeineen vieläkin kutittelee kielen päällä, maltan tuskin odottaa näkeväni kaikkien ravintoloiden menut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana on lukuisia ravintoloita, joissa en ole ollut. Nyt pitäisi ollakin kaikin tavoin uusi ja jännittävä kattaus tiedossa.

   Olen ollut yleensä kahtena päivänä; avajaisiltana ja vielä lauantaina pitkän kaavan mukaan. Viime vuonna lauantaille osui vielä upea sää, viihdyimme iltamyöhään herkuttelemassa.

   Turska tuntuu olevan yksi tämän vuoden trendikkäimmistä raaka-aineista, moneen taipuvaa turskaa on tarjottu viime aikoina muuallakin.

   Poista
 5. On kyllä kiva tapahtuma ja katsotaan, josko tänä vuonna ehtisin mukaan. :) Ylihuomenna nähdään <3

  VastaaPoista
 6. Viime vuonna olin testaamassa Turussa Ravintola Ludua, joka osallistui Taste of Helsinki 2017 - tapahtumaan. Harmikseni en ehtinyt kesäkuussa Helsinkiin. Tiedätkö, tuleeko tänä vuonna Turusta tapahtumaan ravintoloita?
  Ihania herkkuja olette syöneet Chapterissa.
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.