Viisi viikon varrelta

Viikkoon on mahtunut niin aurinkoa kuin hämäränhyssyäkin, pikku lomasta kuin työmatkaakin.

Viikon paras asia oli tietysti mieheni näkeminen Malagassa miltei kahden kuukauden jälkeen. Ja puolentoista viikon päästä hän tulee jo kotiin! Tai, no Malagan-reissu oli siis jo viime viikolla mutta viikon varrelta-katsauksissa palataan usein edeltävään viikonloppuunkin. Eikä se aurinkokaan ollut huonompi juttu. Sään kanssa olikin todella hyvä tuuri, vielä pari tuntia ennen saapumistani satoi kaatamalla ja taas maanantaina kotiin lähdettyäni oli sadepäivä, mutta ne neljä päivää jotka vietimme Malagassa olivat aurinkoisia ja lämpimiä.

Malaga, matkailu, aurinkorannikko

Malaga, matkailu, aurinkorannikko

Malaga, matkailu, aurinkorannikko

Malaga, matkailu, aurinkorannikko
Malaga, matkailu, aurinkorannikko

Malaga, matkailu, aurinkorannikko



Nespresson liike muutti Keskuskadulla uuteen osoitteeseen. Tyylikkään liikkeen avajaisissa nautittiin tietysti hyvää kahvia ja ihanaa aamiaista.

Nespresso, nespresso_helsinki





Tallinnassakin kävin kuluneella viikolla pyörähtämässä työmatkalla, mutta siltä reissulta näppäsin vain pari sumuisen harmaata kännykkäkuvaa Instastoryyn. Instagramissa voitte seurata Lumo Lifestyleä nimellä@lumolifestyle. Pikaiseen lounaaseen löytyi Rootermannin korttelista uusi/uudehko juutalaisdeli Ruby, jossa söin munakoisolla ja hummuksella täytetyn bagelin. Sotkuista syötävää, mutta herkullista.






En ole ihan joulutunnelmissa vielä, mutta siirtynyt kuitenkin hyggemoodiin. Tämä harmaus ja hämärät päivät huutavat kynttilöiden lämpöä. Ikean joulutilaisuudesta saamani led-valoilla toimivat pikku kuuset* antavat samanlaista lämmintä valoa kuin kynttilätkin.


Hygge, kynttilät, syksy, kausivalot, ikea



Viikon kimppu on punaiseksi värjätty eukalyptuskimppu. Yleensä en pidä värjätyistä kukista ja olin etsimässä ihan erilaisia kukkiakin, mutta tämä iski tällä kertaa joulunpunaisuudellaan. Siis dramaattisella punaisuudellaan, enhän vielä ole joulufiiliksellä... Viime vuoden viinitien reissulta Strasbourgista ostettu vanha viinicooleri toimii niin viininjäähdyttimenä kuin maljakkonakin

Eukalyptus, kukkakimppu, perjantaipuketti



Alkaako joulu jo hiipimään mieleen vai vieläkö pysytte syysfiiliksissä?




*PR-näyte

8 kommenttia :

  1. Ihanan aurinkoiset kuvat ja ei enää kauaa kun siippa saapuu kotiin! Me laitoimme pihalle ja yläterassille kausivalot jo reilu viikko sitten ja nyt alan pikkuhiljaa tuomaan joulua sisälle - kiitos noiden joulutilaisuuksien, minusta taitaa olla tulossa kovaa vauhtia "jouluihminen". Kaikki iloisuus, värit ja valo ovat kyllä tervetulleita nyt!

    VastaaPoista
  2. Nyt tosiaan tarvitaan kausivaloja, jotka hiljalleen sitten muuttuvat jouluvaloiksi. Päivät ovat niin hämäriä!

    VastaaPoista
  3. Niin vaan ihanaa, että näitte miehesi kanssa. Ikävä on ollut taatusti niin iso. En ole tainnut omasta miehestä olla erossa, kuin vähän yli kaksi viikkoa miltei kolme, niin kyllä siinä tulee valtava ikävä. Toisaalta sitten siihen tottuukin.

    Ihanaa uutta viikkoa Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä 2 1/2 kk on mennyt nopeammin kuin uskoinkaan, mutta olen kyllä kovin iloinen kun hän tulee kotiin.

      Poista
  4. Minulla joulu jo mielessä, mutta katseeni lumoutui palmukuviin. Oispa valoa :)

    Ihanaa viikkoa Tuuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, on ollut niin pimeää. Nautin nuo muutamat päivät todella tysin siemauksin auringon valosta.

      Poista
  5. Ihanaa oli varmasti nähdä miehesi pitkän ajan jälkeen:) Kauniita tunnelmakuvia! Olet kyllä taitava kuvaaja! Kyllä minulla jo jouluinen olo on ja lisääntyy pikkuhiljaa. Näin se vuosi on kohta sitten lopussa ja alkaa kevätkin kohta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on oikea ajattelutapa. Helposti tulee vain manailtua tätä pimeyttä, mutta kyllä se kevätkin sieltä taas tulee!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.