Joulu tulossa ja kaikki kesken?

Kahdeksan yötä jouluun ja paljon vielä tekemättä? Tässä pikku vinkkejä paketointiin, lahjoiksi kuin joululahjavalvojaisten tarjoiluunkin.


helppoja-joululahjojen-paketointi-ideoita

Joulahjat voi pakata yksinkertaisesti. Koetan itse sujauttaa mahdollisimman monet lahjat  helposti pikku pusseihin, paketoitavien lahjojen käärepaparina käytän mieluiten yksiväristä paperia, jota voi koristella tussilla.




Itse tehdyt karamellit ovat olleet hittilahjani ihan pikkutytöstä asti. Silloin tein itse ensimmäiset karamellit itse ja siitä lähtien niitä ovat sukulaiset ja ystävät vaatineet odottaneet jouluna.




Siippa taas leipoo vuosittain ison satsin näkkileipää, joita pakataan lahjoiksi ja tarjotaan joulupöydässä.

Ravintola_helsinki, ruokalahja


Hyvän ruoan ystävälle lahjavinkkinä on myös EAT Finland*-kirja (*PR-näyte). Kirjassa esitellään ruokabloggaaja Hanna Hurtan tämän vuoden painokseen valitsemat kaksitoista huippuravintolaa; Kirkkonummelta Bistro O Mat, Fabrik ja Helsingistä Fisken på disken, Gastro Cafe Kallio, Grotesk, Jura, Kungfu Kitchen, Natura, Nokka, Rivoli, Roster sekä Werner.

Jokainen EatFinland-ravintola tarjoaa yhden pääruoan, kun näytät kirjaa. Jos tarjolla on menukokonaisuuksia saat yhden pääruoan arvoisen alennuksen. Tarjous on voimassa 1.12.2018 - 31. 12.2019. 


juuroruoat

Lahjojen paketoinnin lomassa voi herkutella uunissa paahdetulla Camembert-juustolla. Uuni-Camembert on herkullista tarjottavaa myös uuden vuoden juhlissa, nekin ovat edessä miltei välittömästi kunhan joulu on juhlittu.


Stressitöntä joulunalusviikkoa. Oletko jo pitkällä jouluvalmisteluissa?

6 kommenttia :

  1. Olen itse samaa mieltä, että useat lahja voi helposti sujauttaa lahjapusseihin niin säästää luonto ja paketointi on myös helpompaa. Aika paljon on vielä puuhaa ennen jouluaattoa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjapusseja voi käyttää uudestaan ja pakkaaminenkin on niin paljon helpompaa ja nopeampaa

      Poista
  2. Parhaat lahjat ovat juuri tälläisiä, kun kaikkea jo on, niin herkut ovat todella tervetulleita lahjoja tai villasukat. Kaikki itse tehty aivan erityisesti sykähdyttää.

    Ihanaa sunnuntaita Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukkia minäkin toivon, anopilta olen yleensä saanut itse neulotutu sukat joka joulu. Kerroin syksymmällä vähän väritoiveitakin.

      Poista
  3. Ruokapuoli enää hoitamatta. Pitää miehen kanssa miettiä, että laitetaanko joku paisti vai kanaa. Laatikoita pitää vähän myös hommata. Tosi kaunis tuo paketti <3
    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on ruokapuoli vähänä levällään vileä, onneksi alkuruoat voi hankkia (tai kaivaa kaapista) aika lailla valmiin ja laittaa vain kauniisti esille: Pääruoka ja jälkiruokakin pysyvät helppoina

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.