Dinner in underground supper club Hidden Kitchen in Paris

  
Last spring I read somewhere online, probably in another blog, of an underground supper club called Hidden Kitchen, located in Paris. It sounded so exciting, that I had to google more about and after reading more from their site, on other blogs and New York Times, to enroll for a dinner on a Sunday in September.
Laura Adrian and Braden Perkins, two Americans located in Paris, consult on restaurant business, source products for Whole Foods and Williams Sonoma and arrange dinners few times a month for 16 guests in their beautiful home near the Louvre.
I spent the weekend alone in Paris before the fairs I was attending. Eating well alone is not fun, so I thought to attend a dinner party would combine good conversation with interesting people and great food.
Other guests were mostly Americans on holiday in Paris, one couple was on their honeymoon, but also few guests were visiting Paris for business. I happened to sit next to another Premiere Vision fair visitor, VP of menswear at Club Monaco. Besides other subjects, we of course chatted of fashion business.

Food was delicious, served beautifully with paired wines. My favorite dish was the crisp pork belly. Braden and laura cook dishes also for vegetarians if informed in advance.

After the dinner we were given little notebooks to write comments to Laura and Braden and to place a donation of 90€ between the pages.

Would I go again? Absolutely, if I stayed again for the weekend in Paris alone or with Husband. It wasn't exactly a budget dining option, but for the experience, food and wines it was well prices.

Luin keväällä netistä, muistaakseni jostain blogista, Hidden Kitchenistä, Pariisissa asuvien amerikkalaisen pariskunnan kodissa järjestettävistä illallisjuhlista. Konsepti kuulosti kiinnostavalta, joten luettuani lisää Hidden Kitchenin sivuilta, blogeista ja New York Timesista, tein saman tien varauksen illalliselle syyskuussa.


Laura Adrian ja Braden Perkins konsultoivat ravintola-alalla, etsivät uusia tuotteita Williams Sonomalle ja Whole Foodsille, sekä järjestävät muutaman kerran kuussa illallisia kuudelletoista vieraalle kotonaan Louvren lähistöllä.

Vietin viikonlopun
yksin Pariisissa ennen messuja, joille osallistuin.  Hyvin syöminen yksin ei ole ollenkaan niin nautittavaa yksin kuin seurassa, joten ajattelin illalliskutsujen olevan oiva tapa yhdistää mielenkiintoisten ihmisten tapaaminen ja hyvä ruoka.

Vieraat olivat eri aloilta, pääosin Pariisissa lomailevia amerikkalaisia, yksi pariskunnisa oli häämatkallaan, mutta joukossa oli myös muutamia työmatkalaisia. Istuin sattumoisin toisen Premiere Visionin messuvieraan,  Club Monacon miesten vaatteiden pääsuunnittelijan Tim Farahin vieressä ja keskustelumme sivusivat tietysti myös vaatealaa muiden aiheiden lisäksi.

Ruoka oli herkullista, kauniisti tarjoiltua ja tarjotiin ruoalle valikoituejn viinien kera. Suosikkiannokseni oli rapea possunkylki. Laura ja Braden tekevät annoksia myös kasvisyöjille, kasvissyönnistä tai muista erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa ilmoittautuessa.

Illalisen lopuksi jokaiselle tuotiin pieni muistikirja, johon sai kirjoittaa terveisensä Lauralle ja Bradenille ja sujauttaa 90 € "lahjoituksen" sivujen väliin.

Menisinkö uudestaan? Ehdottomasti, jos olen uudelleen viikonloppua viettämässä Pariisissa yksin tai Siipan kera. Illallinen ei varsinaisesti ollut halpa, mutta kokemuksen, ruoan ja viinin yhdistelmä oli erinomainen ja hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä.

Marinated yellow squash

 Found some pretty yellow squashes on Helsinki market square and decided to marinate them.

Slice thinly, roast lightly on dry pan, mix with oil, garlic, pepper, salt and chili flakes. Let marinate in refrigerator overnight.

Served marinated squash with meat patties, watermelon mint salad and yoghurt herb sauce.

Löysin Helsingin kauppatorilta kauniinkeltaisia kesäkurpitsoja, joita päätin marinoida.


Viipaloi kesäkurpitsat ohueksi (höyläsin juustohöylällä, mutta viipaleet voi jättää hieman paksummaksikin). Paahda kevyesti pannulla, sekoita oliiviöljyn, pippurin, suolan, kuviatun chilin ja valkosipulin kanssa, Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään. Säilyy kylmässä muutaman päivän.


Tarjosin marinoituja kesäkurpitsoja vesimelooniminttusalaatin, jauhelihapihvien ja jugurtti-yrittikastikkeen kera.

Preview to autumn winter 2011 - 2012 colors



Color cards Satab

I work in fashion and have now received the first autumn/winter 2011-2012 color cards. Shades next fall seem to be stronger in this French color card than in some other I have seen. Some color previews have been quite muted.

I could pick these shades, especially from the Club range to my accessories to spice up my usual "black uniform".

I will have different colors card and previews with me when I get back from Paris, will make a collage out of them later on.

Trend forecast you can find here 
 
Työskentelen muodin parissa ja olen saanut käsiini ensimmäisiä syksyn/talven 2011-1012 värikarttoja. Tämän kartan värit ovat hieman voimakkaampia kuin jotkut muut näkemäni ennusteet, joissa on povailtu, mitä sävyjä käytämme vuoden päästä syksyllä.
Varsinkin City-osiosta voisin poimia sävyjä elävöittämään tavanomaista"mustaa univormuani".
Palattuani Pariisista mukanani on erilasia värikarttoja ja -ennusteita, teen niistä myöhemmin koosteen.

Trendiennusteen läydät täältä.