Welcome to our "restaurant" Kälyset Namuset


200 suussasulavaa suklaakimarapussia ja 3 tuntia (+tuntien työ suklaaherkkujen valmisuksessa...); pussituskin vei aikaa enemmän kuin luulimmekaan. Mutta nyt olemme valmiita...

It took three hours to  make 200 home made chocolate candy bags (+hours of slaving in the kitchen making the candies...), but now we are ready...

 

...Ravintolapäivään. Lauantaina 19.11. klo 12-> Design Laakso & Sundman, Pikku Roba 8. Tervetuloa!

... for the Restaurant day at Design Laakso & Sundman, Pieni Roobertinkatu 8, Helsinki. Our pop up chocolate bar will open at noon, just for a day....

Kitchen slave


Etätyöpäivä on sujunut suolaisen makeiden pretzelsuklaiden...
My home office day has been full of salty sweet pretzel chocolates...

 ...suklaisten minttumarenkien...
...chocolaty mint merinques...

... ja suklaisten browniepalojen kanssa. 200 kpl kutakin...

Pursotin marenkeja kun keskustelin asiakkaan kanssa toimitusmahdollisuksista ja tuotantominimeistä, Kitchen Aid jylläsi taustalla kun toisen asiakkaan kanssa keskustelin luottovakuutuksista ja nostelin uunista pretzelsuklaita samalla kun selvitin komannelle asiakkaalle maksuehtoja...
Töiden ja puuhailin lomassa kuuntelin haastatteluni Radio Helsingistä. Ilokseni voin sanoa, että kuulostin ihan järkevältä; ei "niinkutteluja", änkytystä tai muutakaan hävettävää.
Huomenillalla pussitan namuset Mariian kanssa, hän on tehnyt riisisuklaita ja Rocky road-suklaita. Sitten olemmekin valmiita ravintolapäivään!

... and with brownie bites. 200 pcs each....

I was piping the meringues and discussing at the same time with a customer about delivery possibilities and production minimums, Kitchen Aid was running in the back ground when another customer called about credit insurances and lifted the pretzel chocolates out of oven when a third customer phoned about payment terms...

Tomorrow night I will bag the goodies with Mariia, she has made rice puff chocolates and Rocky Road chocolates.

Then we will be ready for the Restaurant Day!

Busy busy busy


Kiirettä pitää niin töissä kuin kotonakin... En ole ehtinyt edes keskittymään Ravintolapäivän "yritykseemme" Kälyset namusiin. Aamulla kävin kuitenkin tarvikeostoksilla sillä aikaa kun  auto oli renkaiden vaihdossa. Illalla käynnistyy namutehtaan tuotanto... suklaisia minttumarenkeja, suolaisen makeita pretzelsuklaita, suklaadipattuja browniepaloja.... Huomenna pidän etäpäivän, jotta voin paistella marenkeja työnteon lomassa.

Toivottavasti näen jonkun teistä lauantaina herkkujen merkeissä. Sillä välin, lueskelkaa Lonnyn uusinta numeroa.

Ai niin, kuunnelkaa Radio Helsinkiä huomenna aamupäivällä. Ennen lounasaikaa olen kertomassa Kälysistä namusista...

My life has been super busy lately. Haven't had time even for our Restaurant day kitchen... Will start tonight making and baking; chocolate dipped mint merengues and brownie bites, sweeet and salty pretzel chocolates... Tomorrow I will work from home so I can leave the merenques in oven for 1½ h while I am working.

Will report about the baking and making. In the meanwhile, you guys can enjoy the latest issue of Lonny. I can concentrate on that maybe on Sunday...