Welcome to our "restaurant" Kälyset Namuset


200 suussasulavaa suklaakimarapussia ja 3 tuntia (+tuntien työ suklaaherkkujen valmisuksessa...); pussituskin vei aikaa enemmän kuin luulimmekaan. Mutta nyt olemme valmiita...

It took three hours to  make 200 home made chocolate candy bags (+hours of slaving in the kitchen making the candies...), but now we are ready...

 

...Ravintolapäivään. Lauantaina 19.11. klo 12-> Design Laakso & Sundman, Pikku Roba 8. Tervetuloa!

... for the Restaurant day at Design Laakso & Sundman, Pieni Roobertinkatu 8, Helsinki. Our pop up chocolate bar will open at noon, just for a day....

Kitchen slave


Etätyöpäivä on sujunut suolaisen makeiden pretzelsuklaiden...
My home office day has been full of salty sweet pretzel chocolates...

 ...suklaisten minttumarenkien...
...chocolaty mint merinques...

... ja suklaisten browniepalojen kanssa. 200 kpl kutakin...

Pursotin marenkeja kun keskustelin asiakkaan kanssa toimitusmahdollisuksista ja tuotantominimeistä, Kitchen Aid jylläsi taustalla kun toisen asiakkaan kanssa keskustelin luottovakuutuksista ja nostelin uunista pretzelsuklaita samalla kun selvitin komannelle asiakkaalle maksuehtoja...
Töiden ja puuhailin lomassa kuuntelin haastatteluni Radio Helsingistä. Ilokseni voin sanoa, että kuulostin ihan järkevältä; ei "niinkutteluja", änkytystä tai muutakaan hävettävää.
Huomenillalla pussitan namuset Mariian kanssa, hän on tehnyt riisisuklaita ja Rocky road-suklaita. Sitten olemmekin valmiita ravintolapäivään!

... and with brownie bites. 200 pcs each....

I was piping the meringues and discussing at the same time with a customer about delivery possibilities and production minimums, Kitchen Aid was running in the back ground when another customer called about credit insurances and lifted the pretzel chocolates out of oven when a third customer phoned about payment terms...

Tomorrow night I will bag the goodies with Mariia, she has made rice puff chocolates and Rocky Road chocolates.

Then we will be ready for the Restaurant Day!