PR-näyte*/PR-tapahtuma**
Marenkeja, miljardöörejä ja muhkeita huiveja, niitä on kuulunut tähän viikkoon. Suomessa puhumassa piipahtanutta George Clooneyta en valitettavasti nähnyt, vaikka häneen näkemisensä Helsingin kaduilla olikin toivelistallani.
Tällä viikolla on jo siirrytty muhkeampiin kaulahuiveihin, vaikka olenkin vielä käyttänyt vuoritonta villakangastakkiani. Uuden piponkin ostin ja hanskatkin alkavat olla ajankohtaisia.
c
Edelleen lukuvuorossa on liikemies, seikkailija, miljardööri Richard Bransonin omaelämänkerta Finding my virginity. Siippa huomasi kirjan
Thaimaassa hotellin kirjahyllyssä, josta sai ottaa mukaansa tai jättää muiden luettavaksi kirjoja ja lehtiä. Hän totesi tässä olevan minulle sopiva kirja, olenhan jo vuosia sanonut Richard Bransonin olevan jännittävänä seikkailijana, huumorintajuisena sekä myös hyväntekijänä olevan valintani jos saisin illallisvieraaksi kenet tahansa. Tarinat eivät loppuisi varmaan ihan heti, kirjassakin on seikkailtu, menestytty sekä hävitty ja jouduttu erilaisii vaaratilanteisin niin harrastusten kuin bisnesten parissa. Ja koska Branson kaveeraa Obaman pariskunnan kanssa, saisi hän tuoda heidätkin mukanaan unelmaillalliselleni!
Thaimaassa en lopulta aloittanut tätä kirjaa, vaan vasta pari viikkoa sitten. Yleensä luen kirjoja sängyssä ennen nukkumaan menoa, enkä aina pääse muutamaa sivua pidemmälle. Välillä kuitenkin uppoudun kirjoihin myös sohvalle käpertyessä. Samalla suuhun on saattanut sujahtaa pari palaa herkullista, orja- ja laittomasta lapsityöstä vapaasta kaakaosta valmistettua Tony's Chocolonely-suklaata* Kuka olisi sinun illallisvieraasi?
Dr. Oetker tarjoili medialle kakkuaamiaisen kuluneella viikolla**. Herkullisia kakkuja oli niin monta eri sorttia, ettei kaikkia edes jaksanut maistaa! Kuulimme lisäksi leivonnan trendeistä. Nyt trendissä ovat mm. marengit, värikkyys, säihke, hauskuus ja helppous, kaiken ei tarvitse olla "instatäydellistä". Markkinoille on tullut mm. marenkijauhe helpottamaan leivontaa.
Joulun ensimmäiset tuotteet bongasin kauppojen hyllyillä jo syyskuun alussa, mutta nyt joulukausi on polkaistu toden teolla käyntiin! Kotona joulu ei näy kuin vasta pyhien alla, mutta muutamassa jouluhenkisessä pressitapahtumissa joulufiilistä on jo kohoteltu.
Ravintola Loiste** Sokoksen ja Hotelli Vaakunan 10. kerroksessa tarjoaa 9.12. alkaen joululounaalla kauden parhaita makuja; tarjolla tulee olemaan mm. seljankukkasilakkaa, sillikaviaaria, savuporo-päärynätartaria, hirvipateeta, paahdettua kukkakaali-karpalosalaattia, joulumakkaroita, porkkanoita, juustoja ja appelsiinipannacottaa. Näistä muutamia pääsin maistelemaan pressilounaalla.
Lounaan jälkeen kävimme vielä tutustumassa tylikkäästi menneiden vuosikymmenten tyyliä henkivän, vastikään uusitun Hotelli Vaakunan upeisiin parvekkeellisiin sviitteihin ja käärimme Ivana Helsingin Paola Suhosen opastuksella jouluisia paketteja. Iltapäivä oli ihana varaslähtö viikonloppuun, vaikken joulukauteen olekaan vielä henkisesti oikein valmis.
Astiakaapin perukoilta löysin kuluneella viikolla Ruska-kulhon. Liekö isoäidin keittiön peruja, hänelläkin taisi olla vain tämä ainokainen astia kun kätköihini ei ole enempää päätynyt. Halusin kokeilla astiaa ruokastailaukseen, mutta en vain yrityksestä huolimatta lämpene Ruska-sarjalle lainkaan; astiat tuovat mieleen akryylineuleet, öljykriisin ja muut 70-luvun ankeudet. Tiedän toki monien rakastavan Ruska-sarjaa, makujahan on monia.
Joko olette kaivaneet talvivaatteet/asusteet esiin, joko olette nähneet paljonkin joukua, miellyttääkö Ruska-sarja tai kuka olisi fantasiaillallisvieraanne, jos saisitte kutsua kenet vain?