Takaisin arkeen

PR-näytteinä saadut tuotteet merkitty *


Nyt on palattu takaisin arkeen. Olen jo kuluneen vikon ollut töissä, viiden viikon kesäloma ja Koh Samuin matkakin ovat takanapäin.






Syksystä en toki vielä puhu, onhan elokuu ihan täysin kesäkuukausi eli vielä viikkoja kesää jäljellä! Helsingissä piti tällä viikola olla melko sateista, mutta ihan kivat säät ovat olleet kun sateet ovat pääosin ajoittuneet öihin.


Hiustyyli, hiusväri


Curly girl-hiuksista luovuin kuitenkin loman lopuksi.  Heti samana päivänä Thaimaasta saavuttuamme -yli 20 tunnin kotimatkan jälkeen- istuin kampaajani Eddien tuoliin. Vähän pituutta pois ja väriäkin hieman fiksattiin viileämmäksi (ja juurikasvut pois!), nyt on taas normipolkka. Olen kolmen kuukauden curly girl-kauden jälkeen tehnyt  tuttavuutta arkiaamuina taas kihartimenkin kanssa. Osittain suorat, osittain kihartuvat hiukset kun vaativat hieman kihartimen apua ollakseen siistit.


Biozell-silver

Kesän olin tosiaan aika luonnontilassa, nyt otin käyttöön vaaleiden hiusten liian lämmintä sävyä taittavat Biozellin* tuotteetkin. Keltaisuutta taittavien shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen sekä silver-värinaamion avulla saan Eddien laittaman uuden sävyn pysyvän pidempään viileänä.


marjapuuro

Vaikka jälkimmäisessä hotellissamme olikin hyvä aamiainen, on reissun jäljeen ollut ihana taas syödä tuttua tuorepuuroa. Tänä vuonnakaan vadelmasatoa ei näytä normaaleissa poimintapaikoissani pahemmin olevan, mutta kodin takaa metsästä sain sentään yhdet aamiaismarjat ja maalla anoppilan marjapensaista hieman herukkaa ja karviaisia. Sato ei sielläkään ollut runsas ja karviaispensaan marjojen vähäinen määrä selittyi kun Tarmo tuli kanssani marjastamaan. Ennen matkaa pensaassa oli paljon raakileita, mutta Tarmo on ilmeisesti käynyt syömässä marjat niiden kypsyttyä.


bareminerals_kosteusvoide



Vaikka moni on palannutkin sisätiloihin töihin, ei aurinkosuojaa kannata unohtaa. Pehmeä ja nopeasti imeytyvä kasvovoide Skinlongevity Vital Power Moisturizer SPF30* heleyttää ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja mineraalipohjainen aurinkosuoja ennaltaehkäisee  auringon UVA- ja UVB-säteiden aiheuttamia vaurioita. Voide sopii hyvin myös meikin alle. 






BareMineralsin kätevä meikkivoidepuikko Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25* on päässyt käyttöön loman jälkeen. Arkimeikkini on yleensäkin kevyt, pidän luonnollisesta lookista. Reissussa hieman päivettyneelle iholle olen kosteuttavaa, ihoon sulautuvaa meikkipuikkoa olen sipaissut vain ohuelti. Samasta tuotteesta saa tarvittaessa ilman erillistä peitevoidetta myös lisäpeittävyyttä vaikka silmänalusille.

Hellävaraisen koostumuksensa vuoksi BareMineralsin tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja jopa herkälle sekä helposti ärtyvälle iholle. 








Kotiinkin on saatu vähän uutta tunnelmaa talvella hankitulle sohvalle uudella tyynynpäällisellä, jonka hankimme Samuin kentältä kuulun ja 60-luvulla mystisesti kadonneen silkkikauppiaan Jim Thompsonin liikkeestä. Siippa kysyi haluasinko jonkun tyynynpäällisen tyylikkäästä liikkeestä muistoksi matkasta. Hänen silmänsä osuivat traditionaalisiin, vähän vitsikkäisiinkin eläinkuvioihin.



Oletko jo syysfiiliksissä vai jatkatko kesää arkitunnelmissa
?


8 kommenttia :

  1. Minulla kesäinen arki on jatkunut läpi kesän. Pari viikkoa sitten kovimpien helteiden päätyttyä tunsin ensi kertaa ilmassa syksyn tuntua. Elokuu on monesti ollut kesän lämpimin ja siis vielä kesäkuukausi, kuten sanoit, mutta pikku hiljaa syksyfiilis vaan valtaa mielen. Toivon kuitenkin, että syksy olisi lämmin ja kaunis. Syksy(kin) on yksi lempivuodenajoistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elän vielä kesää syyskuuhun asti ja silloinkin toivon syksyn jatkuvan lämpimänä. Pimeää ja kylmää on vielä monta kuukautta edessä, enkä halua syksyn alkavan hetkeäkään liian aikaisin.

      Poista
  2. Viikonlopun lämpimien jälkeen "kesä" taas jatku! Kun sai nauttia aamupalaa ulkona ja nukkua päiväunet myöskin, sitä jaksaa uskoa että elokuu jatkuu kivan lämpimänä ja tunnelmaisena. Ihanaa arkea & viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä toivottavasti kesäsäätä jukavasti viikonloppuna, päästään syömään ja nautiskelemaan auringosta yhdessä terassilla.

      Poista
  3. Minä pitäydyn kesäfiiliksissä niin pitkään kun voin :) Sitten vasta on syksy, kun laitan sukat takaisin jalkaan :D Ihanalta näyttää uusi väri hiuksissasi.
    Mukavaa uutta viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama jittu! Syksy taitaa tulla siis vasta lokakuulla kun viimein joudun taipumaan sukkien käyttöön.

      Poista
  4. Hieno tyyny. 😍Oliko Curly Girl haastavaa, olen kokenut, että saattaa olla liikaa vaivaa omaan pirtaan.

    Aurinkoista päivää Tuuli. ❤️🤗❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se muuten ollut haastavaa, mutta kihara alkoi loivenemaan nopeasti. Jo toisena aamuna sitä sai elvytellä. Ehkä jos olisin jaksanut läträtä hoitoaineen kanssa puoli tuntia suihkussa, olisi kiharakin ollut kimmoisampi. Jo aloitaessani tiesin aika varmasti, että CG on vain hauska kesäkokeilu.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.