Viisi viikon varrelta

Postaus sisältää saatuja tuotteita


Taitavat tämän postaussarjan jutut enemmänkin olla nykyisin "Viisi viikkojen varrelta" kuin viikon varrelta. Toisaalta nyt alkaa taas olla enemmän tapahtumaa elämässä kun rajoitukset poistuvat ja olen jopa matkaillut koti- ja ulkomailla viime viikkoina. 

 

Nespresso aamiainen


Nespresso kahviuutuudet


Nespresso aamiainen


Nespresso aamiainen kukat


Nespresso aamiainen
Nespresso pumpkin spice

Kokoontumisrajoitusten poistuttua olen taas saanut kutsuja muutamiin "livetilaisuuksiin" ja tavannut viimeksi viime vuonna näkemiäni ihmisiä taas kasvokkain!

Nespresso järjesti upean Secret Breakfast  PR-tilaisuuden historiallisen uusrenessanssitalo Erottaja2:n upeissa tiloissa. Tarjolla oli Nespresson tämän syksyn ison kupin Vertuo-uutuuskahveja. Näistä mausteiselta tuoksuva ja maistuva Pumpkin Spice oli oma suosikkini syysaamuun. Samalla pääsin hieman kurkistamaan miltä ennen tullihallituksen talona tunnettu rakennus nyt näyttää. Olen parikymmentä vuotta sitten käynyt silloisissa tullin tiloissa käynyt leimauttamassa maahantuontipapereita ja ihaillut jo silloin vanhan talon tiloja.


The Body Shop vanilla pumpkin 2021Matkailu ja ylipäätänsä kotoa yöksi poistuminen vaatii taas hieman matkailurutiinien haltuun ottamista. Hollantiin lähtiessä olin aivan unohtanut check inin netin kautta. Vasta kun työnantaja matkalla kentälle kysyi mikä istumapaikka minulla on koneessa havahduin etten ollut edes checkannut sisään. Onneksi kirjautuminen onnistui vielä puhelimella tehdä ennen kentälle saapumista, sillä tietoihin piti myös ilmoittaa passin tiedot ja koronatilanne; rokotus, sairastettu korona tai testi viimeisen 72 h sisään. 

Joensuuhun lähtiessä pakkasin jo kerran toiset kengät laukkuun, mutta en niitä sitten Joensuussa löytänytkään laukusta. Kotonakin piti etsiä vielä jonkun aikaa ennen kuin löysin kengät pussissaan eteisen  kaapista, olin varmaan heittänyt ne lähtiessäni jostain syystä sinne. Lenkkareilla mentiin siis koko reissu. 

Maalle toissa viikonloppuna lähtiessäkin unohdin pakata toppaliivin ja testaukseen aikomani tuotteet. Onneksi minulla on maalla pari voidepurkkia kylpyhuoneen kaapissa ja välikausitakista talvitakiksi muuntuva kaksiosainen yhdistelmätakki.  Reissaaminen selvästi vaatii taas rutiineja. 

Maaseutuviikonlopun jälkeen olen nyt testannut niitä kotiin unohtuneita The Body Shopin uusia ihonhoitotuotteita*. Vanilla Pumpkin-sarjan suihkugeeli, käsivoide, Body Butter ja suihkunaamio ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Tuoksu on ihanan paahteisen makea. Body Shopilta on tullut myös joulun sesonkituotteet kauppohin, mukaanlukien suositut kosmetiikkakalenterit.

Rajoitusten höllettyä olin konsertissa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Hietalahti soi-festivaalin iltakonsertissa esiintyi tanskalainen jazzlaulaja Sinne Eeg. Olipa kiva, että konsertit ja teatterit on taas saatu pyörimään. Oli ihana kuulla taas livemusiikkia ja vähän laittautua iltaa varten. 


Kasinonrannan Paviljonki Lauttasaari

La Taperia Helsinki


Viime mahtui paljon tapahtumaa; mentiin elokuviin Bondia katsomaan, ulos syömään ja kävin kahvittelemassa kaverin kanssa. Lähikahvila rannassa on vielä pari viikonloppua auki ennen talveksi sulkeutumistaan. Tapasin kahvilassa kahvien merkeillä viime viikonloppuna Tunnetilan Ninan. Olemme nähneet viimeksi varmaan pari vuotta sitten, oli kiva kahvitella ja vaihdella kuulumisia.

Kansallinen (vai oliko se kansainvälinen) korvapuustipäivä oli viime viikolla. Kerrankin muistin tällaisen tärkeän kansallisen juhlapäivän ja juhlistin sitä oikeaoppisesti korvapuustilla. Yleensä tällaiset suret juhlat muistan vasta jälkeenpäin, mutta Instagramin korvapuustikuvatulva ei antanut mahdollisuutta unohtaa. Popcornille ja croissanteillekin on kuulemma omat juhlapäivänsä, niitä en ole tosin nähnyt juhlittavan yhtä näyttävästi somessa.


Viikunatuorepuuro

Viikunapossupata

Viikuna on ollut tänäkin vuonna syksyn suosikkihedelmäni. Viikunoita on kauden ajan usean kerran viikossa niin tuorepuurossa, salaatissa kuin possupadassakin. Viikuna-tarte tatin on myös ihana syksyn herkku.


Punainen tupa Lauttasaari


SyksymaisemaMitä sinun viime viikkoihisi on kuulunut? Oletko ollut jo kulttuuritapahtumissa tai matkoilla, entä muistatko tällaisia hassuja "juhlapäiviä"? 
3 kommenttia :

 1. Oli korvapuustipäivänä niin kiireinen, että leivoin pullat pari päivää myöhässä. En ole vielä ollut missään tapahtumissa, mutta kohta pääsen pitkästä aikaa reissuun. Ihanaa nähdä ystäviä, joita ei ole reippaasti päälle vuoteen nähnyt.
  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 2. Tosiaan on alkanut ilmaantua tapahtumia, mikä onkin ollut mukavan virkistävää. Viiniä, kosmetiikkaa ja mattoja on ollut tarjolla viime viikkoina - kivan erilaista ja innostavaa. Muuten päivät on saanut ahdettua lähes täyteen kaiken maailman hommilla sisällä ja pihalla. Mutta tämä viikko on paras, ei mitään ennalta sovittua yhtenäkään päivänä. Sitäkin kaipaan :)

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, että jos jostain kutsusta olen kade, niin tuosta Nespresso, niin mieletön tilaisuus ja vielä kahvia!

  Aah nuo Body Shopin Pumpkin Vanillat vai Vanilla Pumpkinit tuoksuvat aivan ihanalta ja kiva kun niitä on monena vuonna peräkkäin tullut.

  Aurinkoista loppuviikkoa Tuuli. <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.