Sydney antique stores



Doug upon Bourke

 


Sydney antique centre

Sally Beresford antiques and Parterre

I realized I hadn't reported on one of the most interestig parts of our holiday - browsing antique/vintage

We always visit antique stores where ever we see them, also on holidays.

I found several great antiques/vintage stores in Sydney. I noted in Australian Inside Out magazine some interesting itmes from David met Nicole in Surry Hills and Doug upon Bourke in Redfern and wrote their addresses down. Loved especially Doug upon Bourke, where we spent two hours. Doug is the camel in the photo... Unfortunately he is not for sale.

Charlotta from Space for Inspiration directed me to Woollahra, where I browsed in Sally Berespord antiques and Parterre.

We also spent a long time in Sydney antique center, it was puring that afternoon. After taking a good lookaat every booth we sat down for hot cocoa in their nice cafe waiting for the rain to stop.

Olin unohtanut raportoida yhdestä kiinnostavimmista asioista makallamme; antiikkikaupoista. Antiikki/vintageliikkeissä koluaminen on mielipuuhaamme myös lomamatkoilla, vaikekmme mitään ostaisikaan (ja usein jotain pientä tarttuu mukaan...).

Löysin useammankin mukavan antiikkiliikkeen  Sydneysta. Huomasin ennen matkaa australialaisessa Inside Out-lehdessä kiinnostavia esineitä David met Nicolesta ja Doug upon Bourkesta ja kirjoitin liikkeiden osoitteet ylös. Varsinkin valtavan kokoinen Doug upon Bourke oli todella mielenkiintoinen. Doug on muuten kuvan kameli, eikä se ole myytävänä...


Charlotta Space for Inspiration-blogista ohjasi minut Woollahraan, jossa kävin kadessa mielenkiintoisessa antiikkiliikkeessä; Sally Beresforilla ja Parterressa.

Vietimme myös pari tuntia Sydneyn antiikkikeskuksessa, sinä iltapäivänä satoi rankasti. Tutkailtuamme huolellisesti tarjonnan, istuimme antiikkikeskuksen kahvilaan kaakaota juomaan, selailemaan australialaisia sisustuslehtiä ja odottelemaan sateen taukoamista.

Helsinki flea market finds






I am often quite envious to see what other bloggers have found on flea markets. Now I can also tell I have found somethign nice for a reasonable price on Hietalahti fleamarket, the nicest outdoor fleamarket in Helsinki.

Have seen the same chocolate mold in some other Finnish blog, the lady selling these had several of them left. The saint statue was sold by a French man. He also had another smaller statue and now I regret I didn't buy it as well...  This one ended in our "religious corner"with the other statues we have collected previosly...
Usein katson kateellisena mitä muut bloggaajat ovat löytäneet kirppareilta. Nyt voi itsekin kertoa, että tein löytöjä Helsingin  Hietalahden kirpputorilta.

Olen nähnyt näitä samoja suklaamuotteja jossain toisessakin blogissa, myyjällä oli niitä vielä useampia jäljellä. Pyhimyspatsaan myi ranskalainen herra, jolla oli toinen pienenpikin patsas. Nyt kadun, etten ostanut sitäkin...
Tämä päätyi "uskontonurkkaamme" aiemmin keräämiemme pyhimyspatsaiden seuraksi...

Salmon, avocado mousse and caprese with pesto

Everyone who has been following my blog, knows I prefer "fast food", which doesn't mean pick up food, but simple, fast food made from scratch.

Here I have a salmon fillet roasted on dry skillet. I have a Swiss Diamond skillet, which is excellent. Expensive, but will last or ever and is very good in use.

Salmon was served wiht mashed avocado seasoned with added a pinch of salt an pepper (whwen serving mashed avocado to guests yuo can call it avocado mousse) and Caprese = tomato mozzarella salad with homemade pesto.

Took 15 minutes to prepare and was delicious!

Blogiani seuranneet tietävät, että suosin "pikaruokaa", joka ei kuitenkaan tarkoita noutosapuskaa, vaan yksinkertaista, nopeaa ruokaa alusta asti itse valmistettuna.

Tässä on kuivalla pannulla paahdettua lohimedaljonkina. Minulla on Swiss Diamond-pannu, joka on erinomainen. Kallis, mutta kestää varmaan ikuisesti ja on todella hyvä käytössä.


Lohen tarjosin muussatun avokadon kanssa johon lisäsin ripauksen suolaa ja pippuria makua korostamaan (muussattua avocadoa voi vieraille tarjotessa kutsua avocadomousseksi) sekä Capresen =tomaatti-mozzarellasalaatin ja kotitekoisen peston kera.

Valmistus kesti 15 minuuttia ja ruoka oli herkullista!