Fast meat balls with courgette salad
Meat balls; fresh, uncooked, good quality sausages from Stockmann department store formed as balls, fried on pan.
Side dish; courgettes roughly julienned, sprinkled with lemon juice and shortly fried on pan, they should be warm, slighlty browned and still al dente. Sprinkle with toasted slivered almonds and fresh mint. Working + cooking time; 10 min with two pans.
Nopeita lihapullia ja kesäkurpitsasalaattia
Lihapulla; chorizo- ja Toscana-raakamakkaroita Stockmannin leikkeletiskistä, niistä muotoiltiin pullia ja paistettin pannussa.
Lisäke; kesäkurpitsaa ranskalaisen kokoisiksi tikuiksi leikattuna ja sitruunamehulla pirskoteltuna. Paistetaan pannulla käännellen kunnes ovat hieman ruskistuneita, lämpimiä ja niissä on silti purutuntumaa. Ripottele päälle paahdettuja mantelilastuja ja tuoretta minttua.
Valmistusaika; 10 min kahta pannua käyttäen.
Meat balls; fresh, uncooked, good quality sausages from Stockmann department store formed as balls, fried on pan.
Side dish; courgettes roughly julienned, sprinkled with lemon juice and shortly fried on pan, they should be warm, slighlty browned and still al dente. Sprinkle with toasted slivered almonds and fresh mint. Working + cooking time; 10 min with two pans.
Nopeita lihapullia ja kesäkurpitsasalaattia
Lihapulla; chorizo- ja Toscana-raakamakkaroita Stockmannin leikkeletiskistä, niistä muotoiltiin pullia ja paistettin pannussa.
Lisäke; kesäkurpitsaa ranskalaisen kokoisiksi tikuiksi leikattuna ja sitruunamehulla pirskoteltuna. Paistetaan pannulla käännellen kunnes ovat hieman ruskistuneita, lämpimiä ja niissä on silti purutuntumaa. Ripottele päälle paahdettuja mantelilastuja ja tuoretta minttua.
Valmistusaika; 10 min kahta pannua käyttäen.