I love colorful plates, combining different textures and flavours. Many times I discobver teh best combinations just by mixing ingredients I happen to have at home.
Tähän annokseen tein valkopapuhummusta. Pidän suurista valkopavuista hummuksessa enemmän kuin kikherneistä, niitä meillä onkin oikeastaan aina kaapissa.
Hummuksen seuraksi päätyi paahdettuja porkkanoita, tomaatteja ja kurpitsansiemeniä, granaattiomenan siemeniä, pensasmustikoita sekä buffalomozzarellaa ja hummusmausteseosta, jota ostin Kööpenhaminan Torvehalleilta.
Yksinkertaista, värikästä ja herkullista! (Tosin samainen annos oli yhdessä aiemmassa postauksessa kuvituksena ja eräs lukija piti annoksen ulkonäköä luoltaantyöntävänä. Kauneus on aina katsojan silmässä.)
Viinisuositus Jussi by Botter-zinfandel*
*pressinäyte
LUMO LIFESTYLEÄ VOIT SEURATA FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA
Base of this dish was hummus of white giant beans. I like them more than chikpeas. We always have few cans at home.
Hummus I combined with roasted carrots, tomatoes and pumpkin seeds, pomegranate seeds, blueberries and bufalo mozzarella and hummus spice mixture I bought from Torvehaller in Copenhagen.
Simple, colorful and tasty!