Rakastan Kööpenhaminan ja Berliinin kahviloiden aamiaistarjottimia. Viikonloppuisin usein kokoan jotain vastaavaa kotiaamiaiseksi, en tosin ihan yhtä laajaa sortimenttia kuin noilta aamiaisilta saattaa löytyä. Välillä virittäydyn viikonlopputunnelmaan valmistamalla vähän arkista paremman aamiaisen jo perjantaiaamuna.
Arkisin en yleensä juo kotona kahvia, mutta viikonloppuisin hurautan Nespressolla aina latet, kesällä jääversiona.
Paahtoleipää ja avokadoa seesaminsiementen ja hummusmausteseoksen kera, vaniljakastikkeeseen tehtyä tuorepuuroa ja lattea. Voisiko päivä paremmin alkaa?
Vai olisiko tämä vieläkin maukkaampi aamiainen;
I love breakfasts in Copenhagen and Berlin. On weekends I try to create something similar at home, not as wide sortiment, but inspired by the delicious breakfasts I have had in those cities. Sometimes I want to get pn weekend mood by making a slightly better breakfast already on Friday morning.
I usually don't drink coffee weekday mornings, but on weekend breakfasts I always have latte.
An avocado toast with sesame seeds and hummus seasoning blend, raw porridge made in vanilla custard and latte. What could be a better start for a day?
Or could the next one be even better?
Kaakaota, täytetty muna ja juuri paistettuja skonsseja marmeladin kera. Täytettyjen munien ohje täällä.
Latte sekä tuorepuuro, johon on soseutettu marjasekoitusta kotitekoisen myslin ja vadelmien kera on kuitupitoinen, sellaisenaan täyttävä aamiainen.
Latte with fresh porridge made with pureed berry mix and served with homemade granola and raspberries includes lots of fibers and keeps hunger away for hours.
Voiǩo avokadoleipiin kyllästyä? Ei voi, siksi syönkin niitä säännöllisesti. Lisäksi mustaviinimarjasmoothieta ja lattea.
Can one get tired of avocado sandwiches? No, I don't think so. That's why I often eat them. Here with black currant smoothie and latte.